Skocz do zawartości

Woblerowa wariacja

TERMOS

Rekomendowane odpowiedzi

Łowić łowie ale jeszcze nie pora na te przynety,koledzy też łowią :mellow:

Przy delikatnym użytkowaniu(osobna przegródka w pudełku i nie walanie ich po kieszeniach )wszystko jest ok :D

Ale normalne ze przy tym jak siadzie kleniu 60 to wobler moze nie wyjśc z tego cało :unsure: :wacko:

Ja osobiście zniszczyłem chyba 2-3 w tym jednego przy szczupaczku ale tu niebyło szans... :(

no i nóżki czaaaaaasami sie łamią :wacko: ale sporadycznie

Łowić łowie ale jeszcze nie pora na te przynety,koledzy też łowią :mellow:

Przy delikatnym użytkowaniu(osobna przegródka w pudełku i nie walanie ich po kieszeniach )wszystko jest ok :D

Ale normalne ze przy tym jak siadzie kleniu 60 to wobler moze nie wyjśc z tego cało :unsure: :wacko:

Ja osobiście zniszczyłem chyba 2-3 w tym jednego przy szczupaczku ale tu niebyło szans... :(

no i nóżki czaaaaaasami sie łamią :wacko: ale sporadycznie

Pomyśl o zestawie naprawczym :mellow: :lol:

Pozdrawiam

Slider

widze że masz problem z wysłaniem zdjęć, spróbuje pomóc :D

ja robie tak:

wrzucam fotke do tego serwisu (można duży rozmiar i nie zawalam serwa jerkbaita) http://imageshack.us/ - tam wiesz - przeglądaj - wybierasz i - host it.

potem jak sie wyśle to bierzesz ten link co na dole - ten przy którym jest napis: Direct link to image

kopiujesz go i wchodzisz w wysyłanie posta na jerkbaicie. - teraz pod buźkami masz różne opcje - jedna z nich to fotka z netu - tam wklejasz skopiowany adres i będzie ok

:D mam nadzieje ze pomogłem

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...