Flls Opublikowano 20 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 Pomarańczka I jakieś większe cudaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fishbartek1 Opublikowano 22 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 Cześć to i ja pochwale sie swoją nowa serią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woys Opublikowano 24 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 zdjęcia z komurki także może troche bardziej niż troche kwadratowe, woblerki sprawdzone wszystkie wkońcu chodzą jak trzeba czyli bardzo drobno (po 2 latach produkcji woblerów do śmieci) szału może nima szare boki czarny niebieski lub zielony grzbiet, ale... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek Opublikowano 25 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 W związku z tym że i mnie wzieło na dłubanie (foto) chciałbym zapytać bardziej doświadczonych, co daje umieszczenie oczka w sterze oprócz tego, że głębiej moze schodzić wobek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek Opublikowano 25 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 Pierwszy to jerk 10g i 5cm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woys Opublikowano 26 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 troche dokładniej napisze:drewno: balsa stery: poliwęglan lakier: domaluxdrut: bardzo fajny miękki drut do woblerów znalazłem na allegro(poprowadzony przez cały korpus)waga: około 5-8g (ważyłem na wadze w biedronce z dokładnośćią do 5g ) niektóre są tonące niektóre nie, jeżeli toną to bardzo powoli długość: 7,4-7,8 cm wyważone bardziej na tył co sprawia ze mają drobniejszą akcje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włóczykij Opublikowano 27 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 Mój wczorajszy.sezon w pełni Jeszcze tylko lakier i ster. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 27 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 5,5cm pod kropkowańce: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 27 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 Włóczykiju, masz cierpliwość , . Pozdrawiam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 27 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 @Włóczykij Coś mi to przypomina PozdrawiamSlider Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homegeon Opublikowano 3 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 Ostatnio wystrugane (miniatura do dużej rozdzielczości) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fishbartek1 Opublikowano 4 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 fajne podoba mi sie ten na samym dole po lewej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek_bp Opublikowano 8 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 Oserwuje ten watek od dluzszego czasu i pomyslalem ze pochawale sie tym co sam wystrugałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek_bp Opublikowano 8 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 c.d. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fishbartek1 Opublikowano 8 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 Kilka kleniowych z ostatniej serii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flls Opublikowano 9 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 Aerograf się spsuł i trza kombinować Środkowy po lewej jeszcze nie dokończony, brak uszek i steru Z dziś, jeszcze lakier położyć i czekać do 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J A Z Opublikowano 12 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2009 Ostatnio zrobiłem taki grzbiecik - niebieski (B-Blue). To do tych, którzy mają je w innych kolorach. Z wiadomych przyczyn, jeszcze nie sprawdzony na bolkach, ale powinno być dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusiak Opublikowano 14 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 dla zainyeresowanych moze komus sie przyda na wiosenne polowy http://www.allegro.pl/item582797710_korpusiki_do_woblerow_wo blery_wobler.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
METR Opublikowano 14 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 wszystkie korpusy 25zł? to mi cos dziwnie ? sie nie kalkuluje!ile ich jest naprawde? bo dopracowene ; ze zdjecia wnioskuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rutt Opublikowano 15 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 METR - zwróć uwagę że Cena minimalna nie została osiągnięta. J A Z - Bardzo fajny, prosty i schludny woblerek jak ze sklepu Flls - rozumiem, że aerograf sie popsuł, ale mogłeś troszkę bardziej zaprzyjaźnić się z pendzelkiem ale poza szczegółami jak przejścia itd. (które wiadomo że są bardziej dla wędkarza) jest ok. Tylko po co Ci teraz na wiosnę takie duże? fishbartek1 - ładne i starannie zrobione baryłki na mojej Narwi takie też są bardzo skuteczne, ale niestety nie na klenie Jacek_bp - ładne, szczególnie ten z pierwszej fotki, ale jak dla mnie troche za duże u mnie woblery zaczynają się od 1,5 a kończą na 6cm (i wiem, że może to być mój błąd, ale co ja poradze że z 3cm woblerkiem na końcu zestawu czuje się najlepiej ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek_bp Opublikowano 15 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 Jacek_bp - ładne, szczególnie ten z pierwszej fotki, ale jak dla mnie troche za duże u mnie woblery zaczynają się od 1,5 a kończą na 6cm (i wiem, że może to być mój błąd, ale co ja poradze że z 3cm woblerkiem na końcu zestawu czuje się najlepiej )Troche spore fakt, sa to jedne z wiekszych w moim zbiorze (nie mam wiekszego niz 10cm). Robiłem je z myślą o szczupaku mam nadzieje ze beda sie im podobały tak i mnie a widze, ze i Tobie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flls Opublikowano 15 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 Rutt, duże bo lubię duże Nie no, ogółem są robione na cąły sezon, mniejsze sie właśnie robią, choć 3 sztuki musowo ubyły bo piesek babci je wpier... pogryzł znaczy się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mare7 Opublikowano 15 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 a to moje wypociny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rutt Opublikowano 15 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 mare7 - to chyba początki, co? a woblerki widze nie dokończone jeszcze, brak na nich bezbarwnego lakieru zewnętrznego - nie zapomnij o nim A stery lepiej wyglądają niepomalowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mare7 Opublikowano 15 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 tak został tylko lakier to są prawdziwe początki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi