J A Z Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Kolorystyka uklejek - dla tych, którzy się pytają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homegeon Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Parę ostatnich sumowych wobków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flls Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Pod Bolka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Podrobiłeś original'e rapali Czy może fabrykę rapali otwierasz w Polsce? PozdrawiamSlider Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
undre Opublikowano 15 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2009 Mam pytanko do portalowych strugaczy- czym najlepiej zalepiać nacięcie na stelaż w malutkich( 2-3 cm) korpusach. Klej,szpachla samochodowa czy coś innego. Dzięki z góry za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kajman Opublikowano 15 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2009 Witam.Proponuję używać distalu,ale nie tego rapid tylko zwykłego(biały).Rozrabiaj na metalowej pokryce od słoika.Po wymieszaniu podgrzej nad zapalniczką aż pojawią się bąbelki(ok.3-4sek.)Distal po tym zabiegu robi się bardzo płynny i ładnie wypełnia nacięcie.Nakładaj z lekkim nadmiarem,a po 3-4 godzinach jak zwiąże nadlewy zetnij tapeciakiem.Potem daj mu poleżeć przez noc i wygładż papierem.Distal dodatkowo stabilizuję wobka.Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 15 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2009 Zgadzam się z kajmanem, eśli chodzi o wobki 2-3cm. Kiedyś mi spory bolek zmasakrował smużaka, popękał, rozwarstwił się, uszka się zniekształciły, ale stelaż zalany distalem przetrwał . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J A Z Opublikowano 1 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 Moje przyszłe JAZ-garki 7cm, na razie to wstęp do rozmnażania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 1 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 super Jacek wrescie coś na jesienne ryby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 1 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 jaz ale jazgarki to nie karasie ze sie moga ciupciac miedzy soba. potrzebne jest troche wieksze stado tarlakow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 1 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 właśnie je mnoży nad wartą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 1 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 no to ma za...bistą pogodę na tarło, pewnie gdzieś pod mostem stoi za filarem sie chowa przed deszczem i wiatrem ale najważniejsze żeby tarło wyszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 1 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 aaaaaaaaaaaa jak tak patrzę na ten środkowy egzemplarz to coś mi mówi że mój ulubiony model rapali w kolorze OG(olive green) wyleci ze składu podstawowego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J A Z Opublikowano 1 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 Jeszcze jestem, jeszcze jestem, a pogoda jest przepiękna (Tofik wie) - cholera . Dobrze, że ten most (Warta) jest taki szeroki to chociaż nie będzie deszcz padał. jaz ale jazgarki to nie karasie ze sie moga ciupciac miedzy soba. potrzebne jest troche wieksze stado tarlakow Mifek prowokujesz, chociaż wiesz, że w moim akwarium są jeszcze inne ryby, karasie też by się znalazły takie 11cm: Szybka fotka, bo Warta czeka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 1 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 JAZ nei wyglupiaj sie. chyba nie powiesz mi ze chcesz zeby uklejki kopulowaly z jazgarkami... no bez przesady... a karasie... no coz.. jak bedziesz mial takie min 12-13 cm to daj znac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 1 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 no to co trzeba wysłać puste pudełka i czekać aż wrócą zapełnione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LASSOjbait Opublikowano 1 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 Gdzie tak się dzieje? Podaj adres, też wyślę! a co do wobków - odpowiednie kolory i mamy fajowe trociowce. Głęboko nurkują? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 1 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 pomyślałem sobie że gdyby JAZ te jazgarki pomalował na okonia i yellow tiger to jeszcze kilku pewniaków wyleciało by z podstawowego składu, pracę tych przynęt już widziałem więc kolego do roboty!!!!!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
superKRYSTEK1 Opublikowano 2 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2009 A to moje wobki: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusiak Opublikowano 4 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2009 A oto nowy model wobka testowany miedzy innymi przez Ginela Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusiak Opublikowano 4 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2009 I jeszcze jeden kolorek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusiak Opublikowano 4 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2009 A oto cala szajka po tarle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mare7 Opublikowano 4 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2009 matusiak niezła robota ciekawe jak pracują Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusiak Opublikowano 4 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2009 Pracują bardzo drobno z doza częstotliwością wychyleń można je nawet postawić w miejscu i bardzo ładnie migocze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerwz Opublikowano 5 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2009 Uff, przebrnąłem przez wątek. Jestem pod wrażeniem wyrobów kolegów.Szczególnie zwraca uwagę przepiękne wykończenie niektórych woblerów czego przy większej produkcji nie udaje się osiągnąć.I kolejne co zwróciło moją uwagę to wieloczłonowce. Sam nie zrobiłem nigdy więcej niż trzy człony w woblerze.Link do moich wobków, niestety fotki masakryczne, strona nie aktualizowana przez kilkanaście ładnych lat.http://wobler.republika.pl/wobl_gal/fil_kol_31.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi