Skocz do zawartości

Woblerowa wariacja

TERMOS

Rekomendowane odpowiedzi

po nowym roku cos być może wrzuce na forum w dział sprzedam

a teraz spadam i wracam po świetach

WESOŁYCH ŚWIĄT WSZYSTKIM

Jade w rodzinne strony nad odre :D

ps: Tym wobkom brakuje tylko podpisu i około 3 warstw lakierku i koncowy efekt bedzie po wstepnym polerowaniu filcem :D

pozdrawiam

Ładne - oby były skuteczne. Ja zacząłem robić wobki, których nie można kupić w sklepie. Np. powierzchniowe uklejki do łowienia okoni. Robię też takie 3-częściowe jerki. Nie stać mnie na kupno 1szt. sklepowej za 40zł więc sam strugam :D

Wesołych Świąt

Bardzo fajne siódemeczki i owady. Jestem pod wrażeniem. :D

Podobno Polska to kraj absurdu , ale patrząc na to co się dzieje w tym temacie i powyżej jak widzę jak fani rodbuildingu skłądają swoję wędki to chciałbym powiedzieć pomysłodawcy tego powiedzenia , że na g****e się zna!

Z innej beczki , tej właściwej.

Moje pomysły na owady.

post-953-1348914570,7893_thumb.jpg

Przemek a jak z brzuszkami?? jakie kolory?? bo im robisz ciemniejsze kolory tym sa skuteczniejsze wobblerki nie wiem czy wiesz :D ogólnie bardzo ciemne zgniło zielone,czarne i inne brudasy są najskuteczniejsze ale czasem warto mieć pare jasnych kolorków u mnie jazie bardzo lubialy jaskrawki :D

Szymel piękności! :D Tylko ja bym tak nie robił - w kółko tego samego kształtu :D Nad rzeką potrzeba kilkunastu rodzajów woblerów :D

maciek tak sie jakos dziwnie sklada ze na podstawie jednego korpusu manewrujac tylko obciazeniem, jego polozeniem czy sterem mozna uzyskac tyle rodzajow akcji ze...

ale ty przeciez robisz wobki i pewnie sam o tym doskonale wiesz...

Przemek a jak z brzuszkami?? jakie kolory?? bo im robisz ciemniejsze kolory tym sa skuteczniejsze wobblerki nie wiem czy wiesz :D ogólnie bardzo ciemne zgniło zielone,czarne i inne brudasy są najskuteczniejsze ale czasem warto mieć pare jasnych kolorków u mnie jazie bardzo lubialy jaskrawki :D

Witaj Oleix.

Zauważyłem pewną zależność między nasłonecznieniem , barwą wody a żerowaniem kleni i upodobaniem jego , jeśli chodzi o określony kolor lub jego barwę dlatego takie barwy jak na zdjęciach poniżej poparte jeszcze kilkoma jej odmianami zupełnie wystarczają.

... i od grzbietu.

p.s Szymel - recpect!!!

post-953-1348914571,6587_thumb.jpg

post-953-1348914571,7164_thumb.jpg

post-953-1348914571,7655_thumb.jpg

Szymel piękności! :D Tylko ja bym tak nie robił - w kółko tego samego kształtu :D Nad rzeką potrzeba kilkunastu rodzajów woblerów :D

maciek tak sie jakos dziwnie sklada ze na podstawie jednego korpusu manewrujac tylko obciazeniem, jego polozeniem czy sterem mozna uzyskac tyle rodzajow akcji ze...

ale ty przeciez robisz wobki i pewnie sam o tym doskonale wiesz...

Co z tego :D Nie wszystko da się zrobić w jednym kształcie. Można zrobić kilka kombinacji i na tym się kończy.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...