Szymel Opublikowano 23 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 Jak dla mnie ma sens, tym bardziej, ze z ok. 150 wobkow ( 2 ostanie serie) zostanie moze z 10 dla mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 24 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2009 Jak dla mnie bzdura Rozumiem Szymela itp. - jest młody - ja też. Ale pamiętajcie o tym, że z tych, którzy biorą udział w tej dyskusji moim zdaniem żaden nie jest specem od woblerów.Tym bardziej ja. pozdrawiam serdecznie wszystkich czytających, a szczególnie rozumiejących moją wypowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 24 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2009 @szymel jak dla mnie bomba, fajna robota napisz coś więcej o tych woblerach praca ciężar zastosowanie no i więcej fotek poprosimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 24 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2009 Chciałem dodać, że Szymel ma zadatki na strugacza Na kontakt z Panem Leszkiem Dylewskim Powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymel Opublikowano 24 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2009 Szpiegu, wobki z myślą o troci - zrobiłem te kształty, ponieważ w nich najłatwiej wymusic agresywną prace, a takie trotki lubią Zachęcam wszystkich do strugania wobków. Wczoraj nie wytrzymałem i poszedłem do piwnicy, wyskrobałem 150 korpusów. Tez same trociowce. Później będę chciał zrobic jakies na kropki, i tak jak Maciek mówi, zrobię inne kształty, aby wężej zamiatały dupkami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 24 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2009 lipa balsa ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymel Opublikowano 24 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2009 lipa balsa ? Caly czas robiłem z lipy, ostania seria jest z balsy, te nowe korpusy tez. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 24 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2009 czy poza oklejonymi szmata robisz nie oklejane ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymel Opublikowano 24 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2009 Wszystkie woblery są oklejanie tkaninami. Fajna zabawa z klejeniem, super efekt no i wzmacnia wobka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 24 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2009 nie no szmata robi bardzo duzo chociażby wciagnie duzo lakieru zeby było gładko itp do tego wyrównuje wszelkie zalamania na korpusie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 26 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2009 Ostatnio zacząłem robić kilka żuczków , nie mam wielkiego doświadczenia w ich produkcji ale coś tam wychodzi . Mam nadzieję , że te żuczki jak i inne które już są w fazie produkcji przyczynią się do tego że jakiś kleń lub jaź spojrzy na mnie łaskawym okiem . Skończyłem tez kolejnego łamańca , tym razem to będzie egzemplaż dla mnie . W maju pokombinuję z nim na starorzeczach bo świetnie można nim imitować chorą rybkę . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 27 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 Paweł dla mnie bomba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mare7 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 jak dla mnie też są zarąbiste Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 28 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 Nadbużańskie Hand Made cd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 28 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 prawdziwe piękności... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 2 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 korpus wobka boleniowego z nowej formy technologia piankowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 2 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 szpiegu tak jak mowilem. zobacz jak wyglada korpus salmo minnon 5/6. pobaw sie ze sterem a ktopki z jutrzejszej rzeczki beda same na brzeg skakaly Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 2 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 w planach jest też zrobienie tego wobka z innym sterem i nieco innym obciazeniem co by szerzej pracował a jutro........ niestety futro tabsy od rana jem zle sie czuje i niestety musze odpasc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 Moje kruszynki. 1,5-1,8cm. Ubiorę je tak: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 3 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 Ładne kruszynki będą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zulus Opublikowano 3 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 w planach jest też zrobienie tego wobka z innym sterem i nieco innym obciazeniem co by szerzej pracował a jutro........ niestety futro tabsy od rana jem zle sie czuje i niestety musze odpascI niestety zapach kropkow znow przeszedl mi kolo nosa... a mialo byc tak pieknie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 Ładne kruszynki będą W tamtym roku sprzedałem około 10szt. moich żuczków i chciałem poznać opinię. Jeden Pan ( z trzech kupujących ) napisał do mnie miłego e-maila Chciał kupić zapas żuczków, mówił, że są świetne. Co prawda łowił małe klenie do 40cm, ale w dużych ilościach. I jak zwykle na zimę - tknęło mnie i już zabieram się do strugania Zrobiłem też extra Swimbaita 11,5cm, który pracuje dosłownie jak ryba Javallon. I pięknie lusterkuje na opadzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 4 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 Ładne kruszynki będą W tamtym roku sprzedałem około 10szt. moich żuczków i chciałem poznać opinię. Jeden Pan ( z trzech kupujących ) napisał do mnie miłego e-maila Chciał kupić zapas żuczków, mówił, że są świetne. Co prawda łowił małe klenie do 40cm, ale w dużych ilościach. I jak zwykle na zimę - tknęło mnie i już zabieram się do strugania Zrobiłem też extra Swimbaita 11,5cm, który pracuje dosłownie jak ryba Javallon. I pięknie lusterkuje na opadzie. Twoje biedrony są nadal w moim pudełku i dają radę PozdrawiamSlider Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 Hihi @Slider@ te biedrony to dość dawno były Ale ładnie zamiatały na powierzchni - te mikrusy pracują tak samo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karaś Opublikowano 4 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 wobler129jak rozmieściłeś obciążenie w łamańcu ,że udało ci się uzyskać lusterkowanie w opadzie? Mógłbyś wstawić jakiś szkic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi