Skocz do zawartości

Woblerowa wariacja

TERMOS

Rekomendowane odpowiedzi

Dzięki Jeży ! Wiesz każdy coś tam robi ja lubię posiedzieć w garażu i podłubać trochę . Dzisiaj też zrobiłem kilka korpusów . Jeden jako surówka ma 57 gram . Robię go z myślą o trolu i jak by się udało ugryźć jakiegoś wąsatego to bym się nie obraził . Czas jednak pokaże bo to dopiero prototyp i najpierw musi spełnić moje oczekiwania co do jego pracy . Pozdrawiam Paweł B .

WOBLER-W1 Ja to bym chętnie jakąś fuzje z Tobą zrobił.

Tomy - fuzje ? :mellow: A kogo chcesz zabić :lol: :lol: :lol: ?

A tak na poważnie to jestem otwarty na wszelkie rozsądne propozycje .

W między czasie pójdę do garażu coś powymyślać . Wczorajsze wobki mają już wklejone oczka i są już po kąpieli impregnującej i po pierwszym podkładzie .

WOBLER-W1 Ja to bym chętnie jakąś fuzje z Tobą zrobił.

Tomy - fuzje ? :mellow: A kogo chcesz zabić :lol: :lol: :lol: ?

A tak na poważnie to jestem otwarty na wszelkie rozsądne propozycje .

W między czasie pójdę do garażu coś powymyślać . Wczorajsze wobki mają już wklejone oczka i są już po kąpieli impregnującej i po pierwszym podkładzie .

B) znalazło by się paru kłusoli do odpałki z pewnego forum.Co do tego że jesteś otwarty na rozsądne propozycje masz priv.Pozdrawiam Tomek.

Oczywiście Ci odpisałem . Zastanawiam się jednak kogo byś odpalił

Może za jakiś czas zmontujemy razem jakąś fajną przynętę . Cały czas myślę o ciekawych pomysłach które można by wdrożyć do wykonania . Pozdrawiam wszystkich dłubaczy !

Może za jakiś czas zmontujemy razem jakąś fajną przynętę . Cały czas myślę o ciekawych pomysłach które można by wdrożyć do wykonania . Pozdrawiam wszystkich dłubaczy !

Jak najbardziej jestem za i już się cieszę.

Hej Paweł W1 :D

Te większe/cięższe są do wolniejszego prowadzenia? Ster będzie jeszcze cięty? Jak to wygląda przy podszarpywaniu?

Fajnie wyszło, apetycznie. Cieszę się! :mellow:

W ogóle fajnie dłubiecie panowie, gratuluję! Tomy... te oklejone ukleje - bomba! Ciekaw jestem tuningu

Pozdrawiam

Grzesiek

Jak najbardziej jestem za i już się cieszę.

Zatem Tomy Twoja radość powoli może narastać bo już kilka bezsterowców boleniowych jest gotowych . Wszystkie są w przedziale między 16 a 18 gram . Jak dojdzie lakier i kotwiczki oraz Twoje upiększenie to pewnie będą miały co najmniej 20 gram . Tak jak prosiłeś mają około 9 cm . Oczywiście zdasz mi relację z uzyskanych efektów

:huh: .

• 4 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...