PaNeK Opublikowano 30 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 Wobler129 mam pytanko czy jak bym dał Ci pomysł na priv na woblerka i by Ci się on wydał może nie dobry (za dobrze by było ) a intrygujący, podjął byś się strugnięcia? Opisz albo wrzuć rysunek to może więcej chętnych się znajdzie wole nie bo jeszcze moja głupota spotka się z ostra krytyką ... :mellow: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekS Opublikowano 30 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 Witamprzygotowałem na ślaskie pstrągi trochę woblerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 30 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 Piękny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafek Opublikowano 30 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 Extra. naprawdę miodzio tęczaczek. Opisz go troszkę jak z długością, akcją, gdzie ma obciązenie, z czego wykonany, czym pomalowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekS Opublikowano 30 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 Zrobiłem około 20 sztuk wszystkie są z lipy,chciałem dodać kolejne zdjecia ale nie za bardzo wiem jak je wkleić żeby nie trzeba było ich otwierać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 30 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 piotrek pusc je do mnie na mifek@jerkbait.pl a ja je wstawie do twojego posta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 30 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 To może spróbuj zarejestrować się na www.fotosik.pl A tutaj masz o tym jak wstawić takie fotki http://haczyk.pl/forum/viewtopic.php?t=4845 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rutt Opublikowano 30 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 Ja polecam serwis http://imageshack.us/ bez rejestracji i do 1,5MB na każdą fotke. ja na tym serwisie opieram moją strone WWW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 30 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 Niech się zarejestruje na fotosiku, bo dałem mu nawet instrukcję - krok po kroku jak wkleić fotkę z tego serwisu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekS Opublikowano 31 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 CześćJuż wiem jak wrzucić te zdjęcia ,zrobię to wieczorem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konktenbit Opublikowano 31 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 Ja polecam serwis http://imageshack.us/ bez rejestracji i do 1,5MB na każdą fotke. ja na tym serwisie opieram moją strone WWW Własnie przeglądałem Twoją galerię i jak uzyskałeś efekt na 3 zdjęciu od dołu - taki biało-czarny 2,5cm ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rutt Opublikowano 31 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 Ja polecam serwis http://imageshack.us/ bez rejestracji i do 1,5MB na każdą fotke. ja na tym serwisie opieram moją strone WWW Własnie przeglądałem Twoją galerię i jak uzyskałeś efekt na 3 zdjęciu od dołu - taki biało-czarny 2,5cm ?? zrobiłem to tak: Pomalowałem wobka na biało całego, potem wziąłem czarną modelarską i pędzelek z twardym włosem który pozostawił taki własnie efekt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 31 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 Żabka i raczek bardzo skuteczne - więcej w temacie Pstrągi 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanio Opublikowano 31 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 No wobler widze ze raczek i zabka sa naprawde skuteczne jadnak warto posiedziec i postrugac cos w lipie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekS Opublikowano 31 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 oto moje woblerki na pstrąginr 1nr 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 31 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 zatkało mnie... są suuper fajne! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 31 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 fiu fiu ... wybrałby coś szczegolnie mi sie podobają te nakrapiane.. nie wiem czemu ale ostatnio odczuwam slabość do takowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafek Opublikowano 31 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 Naprawdę wobki pierwsza klasa dla oka. Ciekaw jestem czym malowane, bo fajne cienie. I te pochlapane też ładnie wyglądają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 31 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 Wobki super! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusiak Opublikowano 1 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 panowie mam problem skonczyla mi sie pianka a niewiem gdzie kupic bo tam gdzi kupowalem nieaktualne moze ktos wie gdzie dostane izopianol 50/110 a moze ktos ma odsprzedac zaplace i jeszcze wobkow dam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleix Opublikowano 6 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 Moje mega raczki a to moje trio no i to by było na tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 6 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 Oleix Szalejesz Extra woblery, muszę coś podobnego zrobić PozdrawiamSlider Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 6 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 Niezłe, aż jestem ciekaw jak bedzie ze skutecznością Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeah Opublikowano 6 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 wow ja podobnie, czekam na zdjecie z rybą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 7 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 fiu fiu - piekna robota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi