Lanio Opublikowano 1 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 O matko co dzien to coraz to piekniejsze tak trzymac panowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
traker Opublikowano 1 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 Rzeczywiście ładniutkie, nóżki to z piórek chyba powiązanych w supełki, takie coś to szkoda do wody wrzucać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włóczykij Opublikowano 1 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 Dokładnie!!ja bym się bał na to łowić, szkoda by mi było.Ale z drugiej strony wiara w taką przynętę na pewno bedzie ogromna a to juz połowa sukcesu Macie talent.Ja swoje wobki robie kanciaste i nie robie nawet oczu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleix Opublikowano 1 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 Ja rybki robie kanciaste bo ostatnio jak zrobiłem fajna serie i ładne stery powycinałem...to podczas ustawiania musialem je tak poprzycinac ze same kanciaki wyszły... i od tej pory nierobie juz ładnych sterów... a tu dwa takie sobie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanio Opublikowano 2 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 Piekne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleix Opublikowano 2 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 Nowa osa predatorek 31mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benito Opublikowano 2 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 Faktycznie pradatorek 31mm Napewno bedzie skuteczna, te nóżki to gwarantują! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rutt Opublikowano 2 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 Twoje osy będą dla mnie wzorem do nauki ich produkcji Gratuluje tak pięknych os Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 2 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 Oleix, zamierzasz nimi łowić, czy to tylko modele pokazowe? Obawiam się że to będą jednorazówki do pierwszego kleniowego łupnięcia, ale wychodzą Ci ładnie. Widać że robienie woblerków to dla Ciebie dobra zabawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleix Opublikowano 2 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 Łowić łowie ale jeszcze nie pora na te przynety,koledzy też łowią Przy delikatnym użytkowaniu(osobna przegródka w pudełku i nie walanie ich po kieszeniach )wszystko jest ok Ale normalne ze przy tym jak siadzie kleniu 60 to wobler moze nie wyjśc z tego cało Ja osobiście zniszczyłem chyba 2-3 w tym jednego przy szczupaczku ale tu niebyło szans... no i nóżki czaaaaaasami sie łamią ale sporadycznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 2 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 Łowić łowie ale jeszcze nie pora na te przynety,koledzy też łowią Przy delikatnym użytkowaniu(osobna przegródka w pudełku i nie walanie ich po kieszeniach )wszystko jest ok Ale normalne ze przy tym jak siadzie kleniu 60 to wobler moze nie wyjśc z tego cało Ja osobiście zniszczyłem chyba 2-3 w tym jednego przy szczupaczku ale tu niebyło szans... no i nóżki czaaaaaasami sie łamią ale sporadycznie Pomyśl o zestawie naprawczym PozdrawiamSlider Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 2 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 albo serwisie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleix Opublikowano 2 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 hehehehe dobra dobra....lepiej bedzie jak sie niebędą rozwalać W komplecie hahhaha 4 nóżki gratis... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanio Opublikowano 3 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2008 Ta ose to szkoda do wody wrzucac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
traker Opublikowano 3 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2008 Ładne wam wychodzą te wobki, ale mam inne pytanie: czy łowił ktoś na taki wobler i czy opłaca sie go kupować? http://www.allegro.pl/item320638428_colsheep_woblery_z_balsy _super_lowne.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 3 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2008 Witaj - zobacz w castingu . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ginel Opublikowano 4 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 Ta ose to szkoda do wody wrzucac Osa jest tak piękna, że kleń ją połknie, zanim dotknie lustra wody Naprawde piękna robota. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleix Opublikowano 4 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 Ta ose to szkoda do wody wrzucac Osa jest tak piękna, że kleń ją połknie, zanim dotknie lustra wody Naprawde piękna robota.Właśnie te osy do tego słuza na jak ja to nazywam pierwszy strzał rzut na głowe i musi łyknąc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanio Opublikowano 4 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 Pewnie lyknie jak takie cudo zobaczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanio Opublikowano 4 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 Moje ostatnie wobki pstragowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanio Opublikowano 4 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 cos nie moge wkleic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 4 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 Lanio, proszę o korzystanie z fukcji EDYTUJ - a nie tylko z ODPOWIEDZ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 4 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 Aerograf ciężka sprawa - cena Ja kolejny raz będę próbował zrobić aerograf, coś konkretniejszego niż plujka Większość części mam wiec może w piątek poskładam to wszystko do kupy. PozdrawiamSlider Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rutt Opublikowano 4 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 powodzenia pisz na bieżąco jak Ci idzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rutt Opublikowano 4 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 widze że masz problem z wysłaniem zdjęć, spróbuje pomóc ja robie tak: wrzucam fotke do tego serwisu (można duży rozmiar i nie zawalam serwa jerkbaita) http://imageshack.us/ - tam wiesz - przeglądaj - wybierasz i - host it. potem jak sie wyśle to bierzesz ten link co na dole - ten przy którym jest napis: Direct link to image kopiujesz go i wchodzisz w wysyłanie posta na jerkbaicie. - teraz pod buźkami masz różne opcje - jedna z nich to fotka z netu - tam wklejasz skopiowany adres i będzie ok mam nadzieje ze pomogłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi