@slider@ Opublikowano 21 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 Fajny kacik Moze i ja pokaże swoja pracownie wraz z moim nowym urządzeniem które nazywa sie tokarka Lecz muszę posprzątać a to u mnie najgorszej PozdrawiamSlider Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 21 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 Widze na foto nr2po prawo,że towaru na wobki niezabraknie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 21 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 i ja postaram się wrzucić foto mojej pracowni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rutt Opublikowano 21 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 Dzięki za opinie Widze na foto nr2po prawo,że towaru na wobki niezabraknie To akurat sosna - a ona słabo nadaje się na wobki, ale naszczęście znam jedną taką lipke blisko domu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanio Opublikowano 21 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 Tylko z korzeniami jej nie potnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 22 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Rutt, niezły kącik Muzyka jest ... to i klimacik jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 22 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Są kolejne żuczki 1,9cm - 2,1cm Te 3 są mniej extetycznie wykonane - jakoś już tak mam, że gdy jadę seryjką to wychodzą słabiej A tak wyglądają od dołu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanio Opublikowano 22 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Ta biedroneczka to juz wogole wypas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 22 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Dzięki Jachu - hi , mój to Wulkan a nie Junak.Mam takie stronki i jestem na nich aktywny , pozdrawiam ! Wiem, że Wulcan i że to Kawa, trochę też bawiłem się w motocykle a do Junaka mam sentyment, zresztą mam M-07 z 1959r. w oryginale tylko trzeba go dopracować, a czsu brak albo się nie chce. Dobra koniec - sorki za offtopa.Pozdro Jachu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 22 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Jeszcze pstrągowy wobler - 4,5cm pływający Jeszcze tylko ster - ale to rano, gdy wyschnie. Mam nadzieję, że będzie pracował dobrze, bo w poniedziałek pstrągi I jeszcze chciałem wspomnieć, że inspiracją do żuczków były foty żuków Pana Andrzeja Lipińskiego Napatrzyłem się na fotkę i pomyślałem, że przydały by się jeszcze żuczki w moim pudełeczku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 22 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Ladny Cos mnie korci zeby zrobic kolejnego 10 cześciowca PozdrawiamSlider Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rutt Opublikowano 23 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 fajne kolorki ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 23 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 Dzięki Kolory nakładam jak mówiłem - dół kremowy, potem coraz ciemniejszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benito Opublikowano 23 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 @wobler129 myślę, że na okonka też byłby dobry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 23 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 Skończyłem Pracuje pięknie - mocno i nawet przy boleniowym tempie się nie wykłada: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajakub Opublikowano 23 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 Tak w ramach przygotowań do sezonu boleniowego, urodziło się takie coś na czyste wody.Tu jeszcze bez steruKolory może nie calkiem boleniowe ale to tak przy okazji malowania wobków pstrągowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 23 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 Po prostu piękne Na pewno swoim urokiem osobistym zwabi nie jednego bolka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 23 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 Piekny Aero robi swoje Chciałbym żeby moje tak kiedyś wyglądały PozdrawiamSlider Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 23 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 Chciałbym żeby moje tak kiedyś wyglądały Oj nie jeden by chciał - ale myślę, że tutaj czas robi swoje - im dłużej tym ładniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 23 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 skad masz takie piekne oczka? Ja kiedys tez robilem woblerki ale juz zaprzestalem. Ale po glowie zaczyna mi znowu chodzic zrobienie kilku jerkow. Zakupilem juz areograf. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rutt Opublikowano 23 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 ten boleniowy jest poprostu ---> (w sensie pozytywnym ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 23 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 skad masz takie piekne oczka? Ja kiedys tez robilem woblerki ale juz zaprzestalem. Ale po glowie zaczyna mi znowu chodzic zrobienie kilku jerkow. Zakupilem juz areograf. To teraz nie pozostaje nic innego jak działać - życzę powodzenia I nie zniechęcaj się znowu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanio Opublikowano 23 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 co dzien to coraz lepsze wam wychosdza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 23 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 Nie to ze sie zniechecilem ale mieszkam w krainie pstragow i tylko mucha. Ale znalazlem miesjsce na szczupaki i dlatego cos zaczne robiec. jak sie uda cos wystrugac to oczywiscie pokaze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 23 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 Hej Wiśnia takie oczka można zakupić w sklepach muchowych np Taimen.pl.Oczka kosztują mało ok 7zł z 20 sztuk. W Szkocji jest chyba troszkę sklepów muchowych PozdrawiamSlider Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi