PaNeK Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 no piękne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Ładne grubaski piękna robota! Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Te: mniamuśne są Zresztą wszystkie to kapitalna robota. Jesli tak pracują ja wyglądają.... untitled.bmp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Jak je sklonowałeś czyżby kopiarka <_< ? PozdrawiamSlider Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Te: mniamuśne są Zresztą wszystkie to kapitalna robota. Jesli tak pracują ja wyglądają.... Witam , masz podobny gust jak Marek Szymański . Właśnie takiego wypatrzyl u mnie w pudelku jak kiedyś byliśmy na Drwęcy . @slider@ - nie to nie kopiarka to szlifierka kątowa . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanio Opublikowano 2 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 fiu fiu fajne wobki, ja tez ostatnio troszeczke majsterkowalem to cos tam zrobilem wieczorkiem wstawie fotki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanio Opublikowano 2 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 3 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 Lanio - bardzo fajnie Ci wyszło to majsterkowanie ! A moje , ostatnio prezentowane , rozeszły się do kolegów . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanio Opublikowano 3 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 Wyszlo fajnie zwlaszcza ten wobek w srodku na live wyglada o niebo lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanio Opublikowano 3 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 a tu jeszcze ala glowacz ma bardzo fajna prace Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fishbartek1 Opublikowano 3 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 a oto jeden z moich kilerków pstrągowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rutt Opublikowano 3 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 bardzo fajne woblerki chłopaki też dziś coś poskrobie, może wreszcie skończe robaka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 4 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 Kolejny łamaniec zrobiony jak na łamańca w mikro rozmiarze , ma troszkę ponad 7 cm . W poniedziałek spływa do kolegi z krainy scyzoryków . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rutt Opublikowano 6 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 Bardzo ładne woblerki ostatnio pokazaliście - Gratulacje i dużo brań na nie życzę. Pokażę Wam fotkę z okoniem na mojego woblerka - okoń miał około 30cm (nie mierzony) i został złowiony przez mojego tatę. Cała sytuacja była troche zabawna, bo niebrało na nic, nikomu i dopiero jak założyłem tego woblerka, odrazu zaliczyłem branie - podejrzewam że był to okoń o podobnych gabarytach jak ten, jednak niestety spiął się. Jako, że był to pierwszy wyjazd z moim nowym kijem to po tej przygodzie dałem go tacie mówiąć: zobacz jak sprzęt chodzi po przejściu kilku metrów tata oddał rzut i złowił tego właśnie okonia. Potem nie brało już nic, ale była to lekcja która przekonała nas, że z przynętą trzeba trafić. wobler na tym zdjęciu wyszedł bardzo dziwnie, przez światło, dlatego wrzucę jeszcze fotkę samego woblerka: Chyba nikomu tutaj nie muszę mówić jak cieszy ryba na swoją przynętę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benito Opublikowano 6 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 No okonki lubią takie grubaski już się kiedyś o tym przekonałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanio Opublikowano 6 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 To mozna powiedziec ze wobek juz ochrzczony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rutt Opublikowano 6 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 wobek i nowy kij takie dwa w jednym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gringo15 Opublikowano 6 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 sprzęt ochrzczony i to na ładnej rybie gratulacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanio Opublikowano 10 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 W koncu skonczylem nowego wobka na potoka (jeszcze tylko ster wkleic) i do boju ostatnio kreci mnie troche klenik na spining wiec zrobilem jakies tam mini wobki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 11 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2008 @Lanio, dadzą radę tym kleniom, dobra robota. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanio Opublikowano 11 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2008 Mam nadzieje moze i cos sie trafi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artur650 Opublikowano 17 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2008 Witam oto moje najnowsze wzory wszystkie 4,8cm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 17 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2008 o rany super wobki! gratuluje talentu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 17 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2008 To pianka , prawda ?, ale ładne . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artur650 Opublikowano 17 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2008 Tak są wykonane z pianki . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi