Skocz do zawartości

Woblerowa wariacja

TERMOS

Rekomendowane odpowiedzi

To są niedawno zrobione woblerki B)

A jeśli coś z zeszlego roku to np. takie :

........

:lol: :mellow: B)

Michał pamiętaj o pływaku , którego mi obiecałeś :mellow:

znajdę Cię B) B)

edit

a co do wobów to nic nie mówię, bo wszyscy wiedzą że są super a ja miałem okazję przekonać się o tym osobiście

Oleix, ciesze się że jednak zdecydowałeś się wkleić jakieś foty :D

Rozbudzają wyobraźnie :huh:

ale nasuwa mi się pare pytań...

Ile czasy robisz pojedynczego wobka?

I czy przy tak małych gabarytach i pokręconych kształtach nie masz problemu z wypadającymi sterami?

Z czego są zrobione woblerki?

Jeden woblerek zajmuje mi okolo 2-3 dni wystruganie wklejenie stelazu,obciazenia,lakierowanie,pomalowanie,polakierowanie,w klejenie nozek,steru i wytestowanie

Ze sterami raczej nie ma problemow ale zdarza sie ze jak siadzie dziennie po kilka-kilkanascie kleni + zderzenia z kamieniami,drzewami no to wypadnie ale na to niema wplywu bo w nawet najlepszych woblerkach wypadaja

materialy z ktorych wykonane sa woblerki sa rozne od balsy zaczynajac poprzez latex konczac na poxipolu

Czytam, podziwiam i szczęka opada.... sporo mamy tu MISTRZÓW strugających istne cuda.... Ja jakoś nie mogę (z braku czasu) wkleić zdjęć swoich zabawek jazio-kleniowych i boleniowych..., nie skończonych - ale zapodam tu dwie fotki, na których pokażę jak ozdobiła przynęty gumowe moja 5 letnia córka w ostatnie wakacje... jak myślicie - łowne będą? Nie miałem okazji sprawdzić... B)

post-768-1348914224,7128_thumb.jpg

post-768-1348914224,8228_thumb.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...