konktenbit Opublikowano 1 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 Może masz dostęp do lakieru http://www.lakiery.pl/subpage.php?akc=produkty&produkt=9 6 to jest jak Domalux lub szukaj coś poliuretanowego do parkietów. Dobry jest też wodny Beckers parkettlack 80. Na bazie oleju nie polecam, lakiery są miękkie, długo schną i przy dużej ilości warstw dają żółtawy odcień powłoki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xein Opublikowano 1 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 Pierwsze tegoroczne stadko robakow cel --> keln, jaz I nas sam koniec moj osobisty faworyt By mastaxein, shot with Canon EOS 450D at 2010-02-01 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włóczykij Opublikowano 1 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 Piękne robale Proste, bez zbędnych szczegółów a mimo to wyglądają bardziej przekonująco niż większość tych przyozdobionych oczkami, nóżkami i innymi detalami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkorp76 Opublikowano 1 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 Dzieki, o to wlasnie mi chodzilo.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benjam87 Opublikowano 1 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 Piękne robale Proste, bez zbędnych szczegółów a mimo to wyglądają bardziej przekonująco niż większość tych przyozdobionych oczkami, nóżkami i innymi detalami. true wabiki naprawdę konkret!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
undre Opublikowano 1 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 Fajne insekty. A oto moja wizja kleniowo jaziowych łowów 2010. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
superKRYSTEK1 Opublikowano 2 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 Fajne insekty. A oto moja wizja kleniowo jaziowych łowów 2010. moje gratki maleństwo bardzo ładne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 2 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 Jeszcze się z takimi nie zetknąłem. Podobno skuteczne niegdyś (teraz chyba też ) na trocie z Redy.Osobiście mam nadzieję, że okażą się interesujące dla pstrągów z Bobru i dolnej Kwisy. Patyczaki, bo o nich tu mowa, w rozmiarze 60 i 65 mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xein Opublikowano 2 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 Naprawdę ciekawe wobki, rowniez pierwszy raz takie widze. A jak z ich praca?? jest mozliwosc abys jakos pokazal?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 2 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 Naprawdę ciekawe wobki, rowniez pierwszy raz takie widze. A jak z ich praca?? jest mozliwosc abys jakos pokazal?? Jeden z kolegów na http://www.fors.com.pl/ opisał to tak, cyt:Dobre patyczaki (np. oryginalne wrzyszcze czy Marcina) to dzikusy. Nie zamiata sam ogon tylkgo glowa i ogon, jak sie patrzy na pracujacego z gory to wyglada wlasnie jak litera X. Swietne do przytrzymywania. Coś już było niedawno o pracy typu X Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzepetto Opublikowano 2 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 Waldku, ostatnio kolega znad Redy przysłał mi jednego (nawet masz w swoim arsenale ten kolor ). Zdaj relację jak się sprawują na Twojej wodzie, może warto uczynić jakiś mały plagiat na dolnośląskie wypady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 2 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 Naprawdę ciekawe wobki, rowniez pierwszy raz takie widze. A jak z ich praca?? jest mozliwosc abys jakos pokazal?? Jeden z kolegów na http://www.fors.com.pl/ opisał to tak, cyt:Dobre patyczaki (np. oryginalne wrzyszcze czy Marcina) to dzikusy. Nie zamiata sam ogon tylkgo glowa i ogon, jak sie patrzy na pracujacego z gory to wyglada wlasnie jak litera X. Swietne do przytrzymywania. Coś już było niedawno o pracy typu X jak salmo hormet to nie wygląda ale widzę światełko w tunelu mam nadzieję ze to nie nadjeżdżający pociąg ps. pstrągi na to nie będą brały praca X to wyklucza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzepetto Opublikowano 2 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 ps. pstrągi na to nie będą brały praca X to wyklucza Oj zdziwiłbyś się, co tak pracujące woblery potrafią nawywijać na niektórych pomorskich ciekach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 2 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 dzepetto priv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 3 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2010 Jeszcze się z takimi nie zetknąłem. Podobno skuteczne niegdyś (teraz chyba też ) na trocie z Redy.Osobiście mam nadzieję, że okażą się interesujące dla pstrągów z Bobru i dolnej Kwisy. Patyczaki, bo o nich tu mowa, w rozmiarze 60 i 65 mm To chyba Darek Wrzyszcz. Kolega z Gdańska poleca na Redę. Osobiście nie łowiłem nimi, chociaż miałem w rękach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fishbartek1 Opublikowano 3 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2010 Co do pracy X jestem zupełnie innego zdania niż kolega szpiegu takie własnie woblery sprawdzaja sie na moich łowiskach najlepiej.Jeśli mozna to napisz dlaczego kropki maja nie reagowac na woblerki o takiej pracy.ale musze dodac że musi to byc agresywna praca X Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 3 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2010 fishbartek1 priv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymel Opublikowano 4 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 Pamiętajcie, ze stelaz w tych woblerach nie jest przez całosc. Pierwsze uszko jest 'wkrecane' , natomiast dwa tylnie juz sa razem połączone. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GregorS Opublikowano 4 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 Czy w tych patyczkach jest jakaś tajemna konstrukcja?Czy tylko odpowiednio dobrane obciążenie i jego umiejscowienia - no i oczywiście ster? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musk Opublikowano 5 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 ... tylko odpowiednio dobrane obciążenie i jego umiejscowienia - no i oczywiście ster? Jak dla mnie to nie takie tylko... właściwie to wszystko czym można wpłynąć na pracę wobka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 5 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 Z takimi ostatnio się bawię: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benjam87 Opublikowano 5 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 ciekawa ryba usiadła Ci na kwiatku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 5 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymel Opublikowano 6 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 Miesiąc zabawy po szkole Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 6 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 Ale armia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi