Skocz do zawartości

Wieczorową Porą

wujek

Rekomendowane odpowiedzi

Wieczór to moja ulubiona pora na ryby. Z pozoru martwa woda zaczyna sie budzić do życia, oczkuje drobnica a drapieżniki raz po raz burzą powierzchnię wody. Cisza i piękno zachodzącego słońca sprawiają że ryby schodzą na dalszy plan.

Bolenia na zdjęciu złowiłem wczoraj w trakcie przyboru rzeki.

Pozdrawiam Wujek

post-2-1348913235,459_thumb.jpg

post-2-1348913235,535_thumb.jpg

post-2-1348913235,6201_thumb.jpg

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

I jak tam Zewu, zażarło coś z wieczora? Ja dzisiaj byłem na godzinkę ale tylko mnie przemoczyło i o mało co nie zwiało do rzeki :D . Jutro może znowu wyskocze z wieczora, ale przy tej wodzie raczej nie licze na zbyt wiele.

Jak Zewu byś zrobił srodkową fotkę? Mi się wydaje że kompozycyjnie jest ok.

Pozdr W

Nie wiedzieliśmy za bardzo gdzie wyskoczyć przy tym stanie wody i zrobiliśmy ze Slaveckym rekonesans poniżej zimnego kanału. Udało się dojść nad wodę w kilku miejscach. Zauważyłem oznaki życia przy zalanych krzakach, uciekającą w popłochu drobnicę, nieśmiałe ataki rapki w okolicach wymiaru itp. Generalnie nie dało się połowić, okolica ponura, no i zachód słońca mało malowniczy. Odpuszczam Wisłę na ponad tydzień. Jutro wypadzik na cofkę Narwii, łódeczka, szczupaczki itd. :D

@Wujek gdybym znalazł się w tamtej chwili i miejscu z aparatem, pokombinowałbym z perspektywą (zrobiłbym tę fotkę kucając czy wręcz leżąc).