wujek Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2006 Wieczór to moja ulubiona pora na ryby. Z pozoru martwa woda zaczyna sie budzić do życia, oczkuje drobnica a drapieżniki raz po raz burzą powierzchnię wody. Cisza i piękno zachodzącego słońca sprawiają że ryby schodzą na dalszy plan. Bolenia na zdjęciu złowiłem wczoraj w trakcie przyboru rzeki.Pozdrawiam Wujek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2006 wow... fajne zdjecia... no i ten klimacik nic tylko ... pozazdroscic.. albo na ryby sie wybrac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2006 Super zdjecia Wujek Nie ma to jak Wiselka, burte chyba kojarze Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmo_Salar Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2006 Ja niestety nie mogę bo u nas na Bugu jest zakaz przebywania w porze nocnej Pozdr.Salmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 6 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2006 Ja niestety nie mogę bo u nas na Bugu jest zakaz przebywania w porze nocnej Pozdr.Salmo[/quot ale do 22 to chyba można? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmo_Salar Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2006 @wujekOd świtu do zmierzchu to latem słońce zachodzi gdzieś tak jak mówisz, koło 22. Przebywanie w godzinach nocnych to już przejaw kłusownictwa lub nielegalnego przemytu ludzi i towarów.Pozdr.Salmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zewu Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2006 Fajny klimacik na środkowej focie (choć zrobiłbym ją trochę inaczej). Miejsce wygląda znajomo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2006 @Janek, środkowa fotka bardzo fajna. Gratuluję rybki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zewu Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2006 Narobiłeś @Wujek 'smaka' na takie klimaty. Zaraz jadę nad Wisełkę sprawdzić czy sandały i rapy żerują na tym przyborze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 6 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2006 I jak tam Zewu, zażarło coś z wieczora? Ja dzisiaj byłem na godzinkę ale tylko mnie przemoczyło i o mało co nie zwiało do rzeki . Jutro może znowu wyskocze z wieczora, ale przy tej wodzie raczej nie licze na zbyt wiele.Jak Zewu byś zrobił srodkową fotkę? Mi się wydaje że kompozycyjnie jest ok.Pozdr W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2006 Narobiłeś @Wujek 'smaka' na takie klimaty. Zaraz jadę nad Wisełkę sprawdzić czy sandały i rapy żerują na tym przyborze Daj znać co się działo nad wodą - bardzo mnie to interesuje. Remek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zewu Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2006 Nie wiedzieliśmy za bardzo gdzie wyskoczyć przy tym stanie wody i zrobiliśmy ze Slaveckym rekonesans poniżej zimnego kanału. Udało się dojść nad wodę w kilku miejscach. Zauważyłem oznaki życia przy zalanych krzakach, uciekającą w popłochu drobnicę, nieśmiałe ataki rapki w okolicach wymiaru itp. Generalnie nie dało się połowić, okolica ponura, no i zachód słońca mało malowniczy. Odpuszczam Wisłę na ponad tydzień. Jutro wypadzik na cofkę Narwii, łódeczka, szczupaczki itd. @Wujek gdybym znalazł się w tamtej chwili i miejscu z aparatem, pokombinowałbym z perspektywą (zrobiłbym tę fotkę kucając czy wręcz leżąc). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Singor_ths Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2006 fajne zdjecia Janie;)pozdro..ja w sobote troche połapałem na Narwi 5 kleni jeden 50 tak reszta kolo 42 cm wszystko na jeden woblerek;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2006 Brawo bracie! Piękne klenie. Widzę, że na mój woblerek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Singor_ths Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2006 hehe no Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2006 Mateo, piękne grube kleniska ten woblerek to Dorado? Czy jakas tajna prywatna broń masowego razenia? pozdruffka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phalacrocorax Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2006 Gratulacje. Piękne kleniska. Też jestem ciekawy co to za wobblerek <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2006 To woblerek tajne przez poufne... Jedyny w swoim rodzaju... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Singor_ths Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2006 Ja tu tylko sprzątam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 17 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2006 No gratuluje Mateo, ja wczoraj popadłem bolka 74 :)Widzę że juz zacząłeś nocne łowy.PozdrawiamRemek jak będziesz miał czas wstaw zdjęcie bolka, w końcu też padł z wieczora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 17 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2006 Janek, gratulacje! PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2006 @Janek, jeszcze raz gratuluję. Piękna rapa. Czekamy na zdjęcie ślicznego bolka złowionego przez Monię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2006 Może to nie wieczorowa pora ale dzisiaj dostałem zdjęcia od Moniki i Janka (@Wujka). PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2006 Monia pokazała klasę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 18 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2006 Boleń nie miał żadnych szans, został bezwględnie wytarmoszony na brzeg, hol był ostry ale za to ryba w dobrej kondycji wróciła do wody. Moja żonka sama zacięła i wyholowała bolka, jestem z Niej dumny.Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi