mifek Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2006 WOW. Bolek prawdziwa rewelacja!! Monia gratuluję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarokowal Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2006 Wieczorową porą czasami trafiają się ryby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monini Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2006 Witam:))Dzięki, dzięki...chodził wiekszy ale był nie do wyjęcia...może dzisiaj?pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2006 @monini powodzenia!! POkaż chłopu jak sie łowi <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2006 Jankowi i Monice gratuluję po raz kolejny Przyszedł czas na Jarkowal'a. Piękna ryba! Gratulacje! Od razu poniedziałek w ładniejszych barwach się rysuje. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monini Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2006 Konkursowa fotografia jest lepsza ... Dziękuje za gratulacje ale juz wystarczy )Miałam dobrego nauczyciela i jego szczęśliwą wędkę! Wszystkim równiez powodzenia:) (mogę pożyczyć wędkę) Ja juz odliczam dni do wyjazdu na prawdziwe torpedy! papa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2006 Wczoraj także odwiedziłem boleniową miejscówkę. Udało mi się złowić 2 nieduże rapy, miałem kilka brań i jedna ładna niestety poszła. Winna była kotwica bo oczywiście pożałowałem wymiany na lepszą i ryba rozprostowała dwa groty.Wczorajsze bolenie nie były zbyt duże ale mam podwójną satysfakcję ponieważ złowiłem je na wahadłówkę, którą przywieźliśmy z Remkiem ze Sztokholmu. Był to strzał w dziesiątkę jak się okazało... Wahadłówka do wglądu na Zlocie jerkbait'a. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gromit Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2006 Przepiękny boleń MoniSłyszałem że od a do z wszystko sama Rewelacja! Pozdrawiam Gromit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monini Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2006 jak sie nie potrafi łowic to sie takie wyciąga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gromit Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2006 Można być wędkarzem-wędkarką bo się chce i się podoba, ale jeszcze trzeba mieć to coś ... i ukryty talent. Pozdrawiam Gromit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2006 ja przedwczoraj tez wyskoczylem wieczorem na dwie godzinki i wynik byl nawet zadowalajacy:dobre siedem bran i cztery zaciete, w tym dwa szczupaki zeszly pod samymi nogami, jeden troche ponizej 90 i drugi troche ponizej 100, trzeciego 65-67 cm wyholowalem jak trzeba i trafil sie tez klenik 52 cm (mialem kilka bardzo agresywnych wyjsc kleni okolo 70 cm ale nie chcialy ugryzc ) @guzu, zanim zapytasz czy klenie braly na selektywne przynety ... tak, na percha 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarokowal Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2006 Brzmi to imponujaco .... wyskoczyłem wieczorem, pyknąłem cztery szczupłe, metrówka , dziewięćdziesiątka i dwa małe ogryzki po 60 (...) ... jak ja chcę kiedys coś takiego powiedzieć Gratuluje wieczornych wypadów . @Pitt szczerze zazdroszczę takich łowisk, co napisałem wyżej to nie atak ... tak zabawnie mi się nasunęło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2006 @jaro ... wyskoczylem wczoraj wieczorem, woda tracona ale drobnica pluska w poplochu to tu, to tam ... pyknalem dwa klenie kolo 50-52 cm i szczupaczyna mi spadla ze slidera ... a zapomnialbym, wyskoczylem na 2 godzinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarokowal Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2006 Uch...Ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2006 chyba zacznę jak @pitt... Wyskoczyliśmy wczoraj z TeeSem nad Oderkę wieczorkiem i pykneliśmy dwa bolki i jeden spadł po krótkim holu. Woda opadła jescze bardziej i generalnie zaczęly gryźć całkiem o szarówce. Oba na Stingi Salmo. Mój miał nieco ponad 40cm a Tomka równe 60cm. Zdjęcia wrzucę jak wrócę z pracy... Peace! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2006 zapomniałem dodać, że wczoraj zaczął się trzeć kleń... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2006 u mnie wczoraj tez bylo wesolo, ale tylko przez chwile, w pierwszym rzucie zlapalem klenia dobrze ponad 60 cm, na slidera 7 ... potem przyszla burza ... a potem pojechalem do domu, bo ryby przestaly bracale i tak bylo fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2006 i wczorajsza rybka Tomka (@TeeS) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trout Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2006 Fajna nocna rybcia.Ten woblerek to Sting czasami czy już niedowidze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 28 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 Tak to sting 9cm. Złowiłem na stinga wiele bolków i uważam ,że jeśli nie trzeba oddawać dalekich rzutów, to ta przynęta jest bardzo skuteczna. YO! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 28 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 @Tees, @Pitt, gratuluję rybek. @Pitt, masz może jakieś zdjęcia kleksa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeS Opublikowano 28 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 @Trout Tak to Sting. Próbowaliśmy wcześniej na inne przynęty, ale tego wieczoru tylko na stingi mieliśmy brania. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 28 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 @seba, wiesz ze ja sam buszuje, wiec z fotkami krucho, moglbym wpawdzie polozyc klenisko na trawe, ale jakos sumienia nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 28 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 no dobra dalem sie namowic, te dwa sa z dzisiaj, mialem w sumie cztery sztuki, ale takich ponizej 40 cm nie fotografuje, nawet jak mam ze soba kamere Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 28 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 @pitt czy ja tam widzę starego poczciwego wobka, wycofanego już z produkcji typu ROACH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi