Skocz do zawartości

Wieczorową Porą

wujek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Wczoraj także odwiedziłem boleniową miejscówkę. :D

Udało mi się złowić 2 nieduże rapy, miałem kilka brań i jedna ładna niestety poszła. Winna była kotwica bo oczywiście pożałowałem wymiany na lepszą i ryba rozprostowała dwa groty.

Wczorajsze bolenie nie były zbyt duże ale mam podwójną satysfakcję ponieważ złowiłem je na wahadłówkę, którą przywieźliśmy z Remkiem ze Sztokholmu. Był to strzał w dziesiątkę jak się okazało... :mellow:

Wahadłówka do wglądu na Zlocie jerkbait'a. :lol:

ja przedwczoraj tez wyskoczylem wieczorem na dwie godzinki i wynik byl nawet zadowalajacy:

dobre siedem bran i cztery zaciete, w tym dwa szczupaki zeszly pod samymi nogami, jeden troche ponizej 90 i drugi troche ponizej 100, trzeciego 65-67 cm wyholowalem jak trzeba i trafil sie tez klenik 52 cm (mialem kilka bardzo agresywnych wyjsc kleni okolo 70 cm ale nie chcialy ugryzc :unsure: :huh: :wacko:)

@guzu, zanim zapytasz czy klenie braly na selektywne przynety ... tak, na percha 8 :mellow:

Brzmi to imponujaco .... wyskoczyłem wieczorem, pyknąłem cztery szczupłe, metrówka , dziewięćdziesiątka i dwa małe ogryzki po 60 :mellow: (...) ... jak ja chcę kiedys coś takiego powiedzieć :(

Gratuluje wieczornych wypadów :D .

@Pitt szczerze zazdroszczę takich łowisk, co napisałem wyżej to nie atak ... tak zabawnie mi się nasunęło :unsure:

chyba zacznę jak @pitt... :lol: B) :lol:

Wyskoczyliśmy wczoraj z TeeSem nad Oderkę wieczorkiem i pykneliśmy dwa bolki i jeden spadł po krótkim holu. Woda opadła jescze bardziej i generalnie zaczęly gryźć całkiem o szarówce. Oba na Stingi Salmo. Mój miał nieco ponad 40cm a Tomka równe 60cm. Zdjęcia wrzucę jak wrócę z pracy...

Peace!