jerzy Opublikowano 28 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 @Mifek roach, chyba mi nie zal, że go wycofali z produkcji. jest to mjedyny typ woblera Salmo naktóry nigdy nic nie złowiłem Jerzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trout Opublikowano 28 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 @JerzyWidocznie inni mają więcej szczęścia z tym wobkiem.Bo ten wobler jest na zagraniczne rybki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2006 ano widzisz roacha, mifek masz racje ...mam jeszcze tylko dwie ostatnie sztuki i gdybym mogl, to kupilbym ich kilka, lekko z 10 sztuk ... tylko gdzie??? @jerzy, to bardzo dobry wobler, na tego zielonego co lezy kolo klenia, zlapalem w tamtym roku co najmniej 10 szczupakow i pare ladnych okoni, bardzo zaluje, ze salmo go wycofalo z produkcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2006 @pitt ja podejrzewam, że mój ma jakis feler, kupilem go bardzo tanio ( 9 zł) w takim troche szemranym sklepie a gość z za lady sam opuscił cene choć wcale nie pytałem o żadną promocję. Mój roach kolebie się trochę dziwnie i ryby najnormalniej uciekają od niego. Może to cech egzemplarza a nie całej serii. zresztą bardzo dobre wyniki mam na percha 8 więc on bardzo czesto ląduje na końcu zestawujerzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 20 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2006 odgrzewam watek, bo byc moze matek (baloo) niedlugo cos ladnego wstawi - mam na mysli fotki powiem wam tylko, ze mateusz mnie odwiedzil i pomimo upalow troche polowil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi