darek1 Opublikowano 10 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2016 (edytowane) Ciekaw jestem czy ktoś próbował zastąpić hamulec zapadkowy łożyskiem oporowym?!Chodzi mi taki projekt po głowie-odkupiłem niekompletny Aero GT1010 i nie mogę skompletować sprzęgiełka,zębatki... Edytowane 10 Maja 2016 przez darek1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leśniak Opublikowano 11 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2016 Ciekaw jestem czy ktoś próbował zastąpić hamulec zapadkowy łożyskiem oporowym?!Chodzi mi taki projekt po głowie-odkupiłem niekompletny Aero GT1010 i nie mogę skompletować sprzęgiełka,zębatki...Stare na nowe. Ciekawe kiedy skończą się takie pomysły.Daj Pan sobie spokój z adaptacją łożyska oporowego do tego kołowrotka. Gra nie warta świeczki. Lepiej poszukać oryginalnych części i mieć kołowrotek w oryginalnym wydaniu. Przecież to ma swój urok,tak jak stare samochody. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1 Opublikowano 16 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2016 Oporówka ma zalety ,a GT 3000 i 3010 różni właśnie hamulec, mam kilka oporówek z alivio i catany zaś części do zapadkowego niedostępne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi