admin Opublikowano 10 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2016 Jakie Waszym zdaniem ... najlepsze 3 filmy wędkarskie jakie widzieliście? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 10 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2016 Mówimy o filmach fabularnych oczywiście a nie o współcześnie kręconych masówkach?...Jeśli tak, to chyba nie ma tego aż tak wiele... "Rzeka życia", to wiadomo!...Następnie - co prawda bardzo stary film i wątki wędkarskie były tylko tłem do akcji, ale w tamtych (dawnych) czasach zainspirowany byłem filmem (i jego klimatem) pt. "Złote węgorze"...No i oczywiście zabawny film "Ni vu, ni connu" z Louis'em de Funes'em... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukson Opublikowano 10 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2016 (edytowane) Trudne zadanie, ale jedne z moich ulubionych to te poniżej: #1 #2 https://vimeo.com/114874666 #3 (Oraz coś krótkiego co często sobie puszczam na pobudzenie ) Edytowane 10 Maja 2016 przez lukson 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deywed12 Opublikowano 10 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2016 Trudne zadanie, ale jedne z moich ulubionych to te poniżej: #1 NIE CYTUJEMY ZDJĘĆ I FILMÓW #2 NIE CYTUJEMY ZDJĘĆ I FILMÓW #3 (Oraz coś krótkiego co często sobie puszczam na pobudzenie ) NIE CYTUJEMY ZDJĘĆ I FILMÓWPrzepiękne ujęcia! Dzięki Ci wielkie kolego bo dawno czegoś tak pięknego nie widziałem. Wie ktoś co to są za gumy stosowane w filmiku nr 1? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawekus Opublikowano 10 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2016 Przepiękne ujęcia! Dzięki Ci wielkie kolego bo dawno czegoś tak pięknego nie widziałem. Wie ktoś co to są za gumy stosowane w filmiku nr 1? Pig Shad Jr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuballa44 Opublikowano 10 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2016 1 Mieszkańcy leśnego potoku. O rety, jak dla mnie, małolata któremu jeszcze nie wolno było samemu biegać nad rzekę, ten film był portalem do świata lasu, rzeki i pstrągów. Parę lat później samodzielnie stawiałem kroki nad swoim leśnym potokiem. Było to jedno z moich największych marzeń w tamtych czasach. Od tego czasu zaczeło się moje samodzielne wędkowanie i miłość do pstrągów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 10 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2016 Pierwszy film wymiata. Trochę za dużo gadania ale momenty i okoliczności przyrody wynagradzają wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 11 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2016 (edytowane) Once in a blue monn: Rh... Brown trout new zeland.... Edytowane 11 Maja 2016 przez TomekSudety 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antoni Opublikowano 11 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2016 Osobiście polecam filmy pana Kolendowicza i Taszarka , w szczegolnosci na uwage zasluguje : " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kocmyrz Opublikowano 11 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2016 1) Once in a blue moon, 2) Tapam 3) Montana Wild - wszystkie produkcje 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skagit Opublikowano 11 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2016 Troc w morzu,duzo wyjasniajacy.Obejrzyjcie reklamowke:https://www.youtube.com/watch?v=kTyAdiEn7yc&list=PLA4A5656A406F8511&index=7 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacek222 Opublikowano 16 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2016 Osobiście polecam filmy pana Kolendowicza i Taszarka , w szczegolnosci na uwage zasluguje :"Szczupak Sum Okoń metody i techniki połowu" Scena 1:03:00 eliminuje według mnie ten film zresztą panowie na wszystkich filmach z tamtego okresu pokazują podejście do ryb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 16 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2016 Osobiście polecam filmy pana Kolendowicza i Taszarka , w szczegolnosci na uwage zasluguje :"Szczupak Sum Okoń metody i techniki połowu" Gdybyś Kolego znał prawdę o tych filmach... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lepton Opublikowano 16 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2016 Gdybyś Kolego znał prawdę o tych filmach... Lepiej kolego nie rozwijaj tematu ... Niestety widziałem jak produkują parówki.I wystarczy. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tonyopole Opublikowano 16 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2016 Przedstawione szczególnie przez kolegów lukson i TomekSudety filmy znam i są naprawdę świetne. Best of CWC Fishing Team sam umieściłbym na swojej liście najlepszych. Osobiście uważam, że najlepiej zmontowane, w najciekawszych i najpiękniejszych rejonach świata kręcone są filmiki o wędkarstwie ...muchowym. Ale produkcje:kanalgratis - https://www.youtube.com/user/kanalgratisdotse/about ГОЛАВЛЕМАНИЯ - https://www.youtube.com/user/MsVoland/videosniewiele im ustępują. Moje propozycje: 1. Fly Fishing w UK https://www.youtube.com/watch?v=ltnrX1cCIdA2. Sąsiedzka produkcja https://www.youtube.com/watch?v=wL-6tXGuDJQ 3. Bardzo ciekawy filmik o odhaczaniu szczupaka oraz o tym jak prawidłowo podbierać i trzymać zębatego ''chwytem pod paszczę'' https://www.youtube.com/watch?v=sS7XBbF4Cf8 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antoni Opublikowano 19 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 Scena 1:03:00 eliminuje według mnie ten film zresztą panowie na wszystkich filmach z tamtego okresu pokazują podejście do rybFilm pokazuje prawdziwe oblicze owych panow wiec dalej polecam wszystkim tym ktorzy z pana kolendowicza i taszarka robia wielkich lowcow c&r . Serdecznie pozdrawiam panie jacku i zycze pelnej lodowki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silurus2 Opublikowano 19 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 Kolego daj spokój, film nie powstał wczoraj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 23 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2016 @tonyopole Ad2 dzięki za ten film! Fantastyczny! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi