korol Opublikowano 11 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2016 Witam,temat chodzi za mną już 3 miesiąc i wciąż nie mogę się zdecydować (zabawne, bo boleniowego batsona xst 1144 wybierałem się w ciągu kilku godzin )Szukam wędki do lekkiego łowienia kleni i brzan, głównie na rafach w nurcie, na małe woblery 2-5cm, brodzenie,żyłka 0,18, Wisła i Bug.Czasem rzucę czymś odrobinę cięższym za bolkiem, gdy mnie będzie drażnił Listę ograniczyłem do tytułowych wędek. Już niemal jestem przekonany do długości 2,75, aczkolwiek przyjmę argumenty za 2,9 .Jakie macie doświadczenia? Czy jest zauważalna różnica użytkowa między Avidem, a elitką, zwłaszcza tą nową? Jak się ma do nich Phenix?Z góry dzięki za radę.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 11 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2016 Właśnie się zdecydowałem na Phenixa.pojawił się w idealnym momencie na giełdzie.Temat można usunąć, ale może też inni mają podobne dylematy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi