Skocz do zawartości
  • 0

ADMIN na urlopie - od 12.05.2016 do 24.05.2016

admin

Pytanie

Informuję szanownych użytkowników forum jerkbait.pl, że od dnia 12.05.2016 do dnia 24.05.2016 przebywam na urlopie. W związku z tym proszę do mnie nie pisać privów itd. ponieważ nie będę na nie odpowiadał (po powrocie również). W trakcie mojej nieobecności pytania proszę kierować na tym forum lub w tym wątku. Odpowiadać będą moderatorzy. Funkcję administratora na ten okres przejmuje Friko.

Pozdrawiam serdecznie
Remek

P.S.
Jedyne co będę robił (jeśli będzie zasięg internetu) to:

- poszukiwał grubych ryb .... takich powyżej metra ... bo tutaj mam niedosyt :)
- czytał forum jak znajdę chwilę czasu w przerwach na łowienie grubych szczupaków
- przekazywał w tym wątku http://jerkbait.pl/topic/70965-syrsan-2016-wyprawa-jerkbaitpl/ spostrzeżenia na temat łowienia na szkierach

- robił zdjęcia, video ...

- odpoczywał przed serią zawodów Street Fishing Extreme 

• Like 13

20 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Informuję szanownych użytkowników forum jerkbait.pl, że od dnia 12.05.2016 do dnia 24.05.2016 przebywam na urlopie. W związku z tym proszę do mnie nie pisać privów itd. ponieważ nie będę na nie odpowiadał (po powrocie również). W trakcie mojej nieobecności pytania proszę kierować na tym forum lub w tym wątku. Odpowiadać będą moderatorzy. Funkcję administratora na ten okres przejmuje Friko.

Pozdrawiam serdecznie

Remek

P.S.

Jedyne co będę robił (jeśli będzie zasięg internetu) to:

- poszukiwał grubych ryb .... takich powyżej metra ... bo tutaj mam niedosyt :)

- czytał forum jak znajdę chwilę czasu w przerwach na łowienie grubych szczupaków

- przekazywał w tym wątku http://jerkbait.pl/topic/70965-syrsan-2016-wyprawa-jerkbaitpl/ spostrzeżenia na temat łowienia na szkierach

- robił zdjęcia, video ...

- odpoczywał przed serią zawodów Street Fishing Extreme 

I ja z Piotrkiem @Milupa także w tym czasie odpoczywamy ;)

• Like 1

• 0

Będziemy starali się wrzucać na bieżąco informację z placu boju. U mnie to pójdzie raczej w kierunku krótkich filmików więc naoglądacie się mojej facjaty troszkę ale ... postaram się przy okazji przekazać trochę wiedzy. Oczywiście wszystko zależy od dostępności internetu i czasu.

• Like 3

• 0

urlop w maju............ja to mogę pomarzyć  :huh: i to żeby tak jakoś normalnie.....na tydzień....ale nie, do 24.

wnioskuję o zakaz postów typu : "idę na urlop drzeć metrówki" - nawet dla administracji tego zacnego forum - jest to przejaw jawnego znęcania się nad resztą użytkowników  :D

połamania w taki razie  ;)

• 0

Jak dobrze pójdzie koledzy ... to w tym roku będę bezlitosny i będę się znęcał nad wami .... bardzo często :) Znęcanie będzie polegało na notorycznym wrzucaniu newsów z nad wody a nie sprzed komputera ....  Proszę o wybaczenie ... ale najpierw jak mawiał Małysz .... "najbliższy skok" więc Szwecja. Tam koncentracja na szczupakach i ... dałem się namówić na okonie ... ale trzeba być ponoć elastycznym - choć ja stary osioł jestem i coraz mniej mi z elastyczności.

Zdjęcia będę robił. Filmiki też ale ... pamiętajcie, że ja początkujący filmowiec więc ... nie oczekujcie nie wiadomo czego .... 

• Like 3