Taps Opublikowano 21 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2011 Zapraszam na nową stronę woblerów Taps.Aktualne są dwa adresy:http://www.woblerytaps.republika.pl/i nowyhttp://www.woblerytaps.pl/ Nowościami są jerki Traper i Hunteri Ukleje SALT Michał Osiński Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 22 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 Piękne wobki.Mam ochotę sprawdzić Głowacza i Bastera na swoich rewirach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 22 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 tez to zauwazylem mam kreyzi na punkcie wobkow pstragowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz K Opublikowano 22 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 A dlaczego Ukleja SALT nie ma steru? Marzyła mi się nieznacznie powiększona wersja Uklei-S z zachowaniem steru i sposobu pracy, dająca możliwość głębszego poprowadzenia w nurcie.Oczywiście nie zmienia to faktu że uklejka-s jest świetnym woblerem boleniowym, jednym z najlepszych na naszym rynku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniak Opublikowano 22 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 Bardzo ciekawe przynęty, kupiłem Głowacze, kolega Bustery, zobaczymy jak kropki zareagują na takie arcydzieła. Słowa uznania Michale, świetnie wyglądają, precyzja w każdym calu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 23 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 A dlaczego Ukleja SALT nie ma steru? Marzyła mi się nieznacznie powiększona wersja Uklei-S z zachowaniem steru i sposobu pracy, dająca możliwość głębszego poprowadzenia w nurcie.Oczywiście nie zmienia to faktu że uklejka-s jest świetnym woblerem boleniowym, jednym z najlepszych na naszym rynku. ...może dlatego, że jest to wobek DEDYKOWANY do połowu SEATROUTÓW a tam kotwiczka brzuszna raczej tak srednio jest potrzebna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz K Opublikowano 23 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 No tak, no tak... wszystko rozumiem, ważne że sugestia poszła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi