lukexio Opublikowano 17 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 Witam!Zaczynam wprowadzać kalkomanię do sprzedaży w allegro artur650 witaj w forum artur650 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukexio Opublikowano 18 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 To i ja wrzucę swoje samoróbki To z tego sezonu i tylko część, reszta czeka na malowanie . fajnie kolor wobler i super widok niz moje zrobione wobler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałR Opublikowano 19 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 @WOBLER-W1 - śliczne te woblerki, a robisz jakieś kleniowo/jaziowe?pozdrawiamMichał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 19 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 @WOBLER-W1 - śliczne te woblerki, a robisz jakieś kleniowo/jaziowe?pozdrawiamMichałWiesz Michał - ja zaczynając swoją przygodę z wobkami pracowałem nad tym żeby robić wobki o pracy agresywnej i żeby żaden prąd rzeczny mi go nie wywracał.Teraz wiem jak robić wobki agresywne , lusterkujące , szeroko chodzące leniwce i tym podobne. Nigdy jednak nie specjalizowałem się , a przynajmniej nikomu nie wmawiałem , że te są kleniowo-jaziowe . Daj wzór a może wykonam podobny. Moim zdaniem woblery mają różne rozmiary i różną pracę a to ty je prowadzisz w taki a nie inny sposób i wtedy łapiesz klenie , jazie , szczupaki , trocie czy jeszcze inne rybki.Dla mnie nie ma woblerów do połowu danego gatunku ryb , no może po za boleniowymi.To samo tyczy się blach wahadłowych , tak naprawdę to na każdą z nich możesz złapać każdą z ryb drapieżnych. Wędkarstwo to przygoda a ja nie lubię filozofować na ten temat.Pozdrawiam Paweł B. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablopg Opublikowano 18 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 Witam Wszystkich Korzystając z okazji i ja chciałbym dołączyć do tego zacnego grona Od kilku lat ..dłubanie woblerów.... od pewnego czasu klepanie blaszek ... pochłania każdą....moją wolną chwilę. Jeżli będę mógł w czymś pomóc, w szczególności osobą które chciały by zacząć dopiero swoją przygodę z woblerem ...wachadłem to słuuże uprzejmię Pozdrawiam Wszystkich Osoby zainteresowane zapraszam do oglądnięcia mojej pracy http://www.pgwob.yoyo.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 18 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 Czesc Zwaliłeś mnie z nóg tymi swoimi woblerami tak samo jak z blaszkami jednym słowem cudowne Oj chyba będę miał parę pytań związane z twoimi blaszki PozdrawiamSlider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 18 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 Pablo przepiękna robota !Mógłbyś podpowiedzieć gdzie kupić taki materiał do oklejania woblerków . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablopg Opublikowano 18 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 Cześć .Odezwij się do mnie na meila. Z materiałem nie ma problemu Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mi106 Opublikowano 22 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2009 Witam! niedawno odnalazłem ten wątek na forum i chciałbym też pokazaćswoje przynęty....produkcją przynęt zajmuje się można powiedziec zawodowood kilku ładnych lat...na poczatku były to tylko wahadełka ...potemobrotówki i woblery...mój asortyment blaszek jest dosć spory bo jest tołącznie kilkadziesiąt modeli wahadeł i obrotówek łacznie w ok 10kolorach...wszystkie przynęty wykonywane sa ręcznie na własnychmatrycach...woblerki robię głównie z pianki chociaż na zamówienie puszczamtez krutkie serie z lipy... mam w ofercie zarówno wobki klasyczne jak ijerki...i co chwila dochodzą nowe modele i kolory.... przyjmuje tezindywidualne zamówienia...dla wymagających klientów...przynęty nietypowelub żadko spotykane...wszystkie moje przynęty testowane sa najpierw wwarunkach bojowych a dopiero potem trafiają do produkcji...łowię przeważniena Bugu oraz okazjonalnie poza granicami Polski...zainteresowanym mogewysłać wiecej fotek na maila... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mi106 Opublikowano 23 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 tu jest kilka linków do filmików na youtube... z pokazowego prowadzenia jerów...w rzeczywistości schodza dużo głębiej ale dla potrzeb filmiku i ze wzgledu na metną wode muisałem prowadzić je bardzo płytko... 1) http://www.youtube.com/watch?v=c8et6boSzxo>feature=channel_page 2)http://www.youtube.com/watch?v=rqWjQxjOMmU>feature=channel_page 3)http://www.youtube.com/watch?v=63EyHIDAOO0>feature=channel_page 4)http://www.youtube.com/watch?v=nJzZyi_w4Zo>feature=channel_page 5)http://www.youtube.com/watch?v=lg3-A_mMNdw>feature=channel_page Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 25 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 @mi106 witaj na forum fajne filmiki - to wszystko jeden model jerka? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mi106 Opublikowano 26 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 Witam! na filmikach sa 3 rodzaje jerków: torszoł ;karaś i slider tylko za bardzo tego nie widac bo woda taka metna była...no i poza tym to moje pierwsze takie filmiki i nie wszystko wyszło tak jak chciałem...ale jak sie pogoda poprawi to myśle że dokręcimy coś lepszego.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rutt Opublikowano 10 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2009 Dziś zrobiłem swoją pierwszą wirówkę produkcje woblerków już jako-tako opanowałem dlatego czas na nowe wyzwanie ta z założenia ma być na klenie Prawde mówiąc nie wiem czy jest już jakiś temat poświęcony własnoręcznej produkcji błystek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benito Opublikowano 11 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 @Rutt Skąd bierzesz strzemiączka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 11 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 Ja również podłączam sie do tego pytania. Mam juz paletki (rozmiar 9 ) lecz strzemiączek nie mam PozdrawiamSlider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rutt Opublikowano 11 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 paletki robie sam, a strzemiączka, stożki i beczułki zamówiłem w firmie ABC - nie mieli wystawionych przedmiotów na allegro, ale poprosiłem ich o to i wystawili (mail blystkiabc@blystkiabc.pl) http://www.allegro.pl/item618506924_strzemiaczka_stozki_becz ulki_100_szt.html swoją drogą to serdecznie polecam tą firmę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 22 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 W związku z dużym wzrostem zainteresowania tematyką wszelakiego rękodzieła utworzyliśmy nowy dział czyli Kącik majsterkowicza, który jest poświęcony budowie przynęt sztucznych, konserwacjom i tuningowi sprzętu wędkarskiego oraz ogólnie wędkarskiemu majsterkowaniu. Osoby zainteresowane serdecznie zapraszam do nowej zakładki, zachęcając jednocześnie bywalców Kącika rodbuildera, który odtąd jest poświęcony wyłącznie tematyce konstrukcji wędzisk, do kontunuowania aktywnego uczestniczenia w tym dziale Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 22 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 Bardzo dobra decyzja ! Będzie znacznie przejrzyściej . Pozdrawiam , Paweł B . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 7 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 Idziemy za ciosem. Kolejne zmiany. Postanowiliśmy dokonać dodatkowego podziału. Tworzymy dedykowany dział dla miłośników budowy przynęt wędkarskich (lurebuilding) oraz dla wszystkich majsterkowiczów zainteresowanych naprawą, budową, modernizacją sprzętu wędkarskiego. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zagi Opublikowano 6 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 WitamDodam cos takiegoPoniewaz nie ukrywam ze tez skorzystałem z paru patentów forumowiczówNa tym ustrojstwie maluje woblery ,krece jigi ,itd zadoptowac mozna równiez jako statyw do aparatu foto w trudnym terenieWystarczy dorobic jakis szpikulec do wbicia w teren i finisz the storyRoadbuilderzy tez moze wykorzystajaZastosowan wiele mysle ze nawet lepsze cenowo jak i z mozliwosciami jak imadła do krecenia muchCenowo tez przystepnieBlokowane 1 pokretłem wszystkie plasczyzny (czytaj ramiona )Magnes neodymowy wyzwalny pokretłemJenyny minus długo sie czeka 1-na firma w polsce ustrojstwo z Izraela płynie leci czy jakos takZdjecie wykonane z ustrojstwem na lodówceWpadlem na grata przypadkiem w pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GregorS Opublikowano 6 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 Podobne ramie ma w swojej ofercie Manfrotto, tylko troszkę większe - cena z głowicą foto zawrotna. Bardzo przydatny w niesprzyjających warunkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zagi Opublikowano 6 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 WitamGregorz ramie jest z firmy ,,Noga,, dosyc konkretne z tego co wiem główne zaodoptownie tegoż ramienia to chłodzenie do frezaek CMCUstawiasz gzdie chceszTak ze wytrzymuje dosyc znaczne obciązenia Koszt tego ramienia nie przekracza 300złGłowice obrotowa tez ma konfiguracji duzoSa tez graty na chełm dla żołnierzy do optyki lub noktowizoraWiadomo Izrael wieczna wojna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miro 85 Opublikowano 12 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2013 WitamDodam cos takiegoPoniewaz nie ukrywam ze tez skorzystałem z paru patentów forumowiczówNa tym ustrojstwie maluje woblery ,krece jigi ,itd zadoptowac mozna równiez jako statyw do aparatu foto w trudnym terenieWystarczy dorobic jakis szpikulec do wbicia w teren i finisz the storyRoadbuilderzy tez moze wykorzystajaZastosowan wiele mysle ze nawet lepsze cenowo jak i z mozliwosciami jak imadła do krecenia muchCenowo tez przystepnieBlokowane 1 pokretłem wszystkie plasczyzny (czytaj ramiona )Magnes neodymowy wyzwalny pokretłemJenyny minus długo sie czeka 1-na firma w polsce ustrojstwo z Izraela płynie leci czy jakos takZdjecie wykonane z ustrojstwem na lodówceWpadlem na grata przypadkiem w pracy S7300410.JPGTo "cos" wyglada jak zwykły statyw do czujników zegarowych uzywanych przy obróbce matalu,na alledrogo tego od groma w cenach do 100zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zagi Opublikowano 17 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 Racja Miro to zwykly i niezwkłykły statyw jak dla mnie Na alegro sa i owszem ale potwory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 18 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 Są też i firmy "Noga" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi