Miro 85 Opublikowano 18 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 @Zagi Masz tam jakiś napis na swoim statywie,to prosze podaj nazwe... Ja mam na warsztacie kilka takich statywów ,różnych firm i wszystkie sie sprawdzają,niektóre i po 10lat już mają a chińczyki,wiec raczej sprzęt nie do zniszczenia W sumie to sam wczoraj skorzystałem z tego patentu przy malowaniu wobków i fakt ułatwia prace pod warunkiem ze ma sie gdzie magnes przyłożyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zagi Opublikowano 18 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 WitamFirma Oberon tym handluje w Polsce a detal produkcji firmy ,,Noga,,Kolega milupa dobrze napisał to własnie ta firma Tak jak napisałem wczesniej blokowane kazde płaszczyzny tym jednym pokretłem i dla mnie to duzy plusA ramie mozna odkrecic od magnesu sruba M 8 tak ze zawsze mozna skombinowac jakas płytke np alum z takim wejsciem pod gwintPozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi