milupa Opublikowano 13 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2016 Hej, Mam pytanie do osób użytkujących kamerki mocowane na szelkach.Czy ktoś z Was korzystał jednocześnie z zamocowanej tak kamerki, mając na sobie kamizelkę pneumatyczną?Czy nie kolidują ze sobą, kamizelka nie przesłania obiektywu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 13 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2016 Piotrek,moim zdaniem będą kolidować, ja z tego powodu noszę na głowieżeby kamera nie kolidowała musiałbyś mieć ją właściwie na brzuchu... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 13 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2016 W niedzielę przetestuję co i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TYY Opublikowano 13 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2016 Dokładnie, kamerka na głowe i jazda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 13 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2016 Spakowałem oba rodzaje szelek i będę testował różne opcje, mam nadzieję że coś fajnego na Syrsan uda mi się nagrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasta Opublikowano 14 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2016 (edytowane) Ja mam w ten sposób: Nie wiem tylko jak z otwieraniem kamizelki ale nie mam w planie tego sprawdzać ale nie przewiduje problemów ponieważ otwiera się ona na boki na zewnątrz. Edytowane 14 Maja 2016 przez Pasta 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi