meme174 Opublikowano 25 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 duzo niszy jest - ogólnie jest sporo mniejszy niz analogiczne modele daiwy jakie miałem. Zillon bardziej potężny, wyższy i to sporo, t3 troszkę wyższa i minimalnie szersza ale naprawdę minimalnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 25 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 Też się zapisuję na kręcenie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 25 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 jutro z rana zabieram go na szybki wypad na bolki to napisze coś wiecej P.S.Zawsze można pokrecić wystarczy tylko napisać :-) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 25 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 Mi się dzisiaj udało nim pokręcić na sucho i pomachać, zapowiada się nieźle - kompaktowy jest faktycznie, dobrze leży w łapce. Natomiast sorry Meme, ale ten luz na korbce to mnie się nie podoba, chyba każde Shimano tak ma. Poza tym fajna maszyna, będzie Ci dobrze na pewno służyła;-) P.S. Daiwa rules! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 25 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 sprawdzełm t3 ma taki sam chyba tylko steez i ryoga go nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 25 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 T3 air nimo również;-) Ale to jest trochę czepianie się szczegółów, w praktyce nie ma to żadnego znaczenia według mnie. Kręcioł solidny, to się liczy. Oby się dobrze prowadził i holował same matki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 25 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 Mi się dzisiaj udało nim pokręcić na sucho i pomachać, zapowiada się nieźle - kompaktowy jest faktycznie, dobrze leży w łapce. Natomiast sorry Meme, ale ten luz na korbce to mnie się nie podoba, chyba każde Shimano tak ma. Poza tym fajna maszyna, będzie Ci dobrze na pewno służyła;-) P.S. Daiwa rules! no i po planach 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 25 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 Kamil - Marcin narzeka zbytnio - w następnym tygodniu mogę Ci go podesłać to zobaczysz ten luz :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 25 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 (edytowane) jak nie problem to bardzo chętnie podepnę pod uchwyt Shimano Edytowane 25 Maja 2016 przez bazyloss 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 25 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 Ja podpinalem w dialunie - poezja zreszta "czepiajacy sie Marcin" tez Tak przypominam sobie Twoj filmik z cc co do luzu - niebo a ziemia - sam ocenisz wyślij mi priv z danymi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 7 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 Żeby nie dublować tematów to i ja zapytam: ML/M z naciskiem na ML multik. Zastanawiam się nad Metanium HG lub Alphas-em 105HL. Warto dołożyć do Shimano czy lepiej wziąć Daiwę i kupić blank? A może odpuścić i zamiast Alphasa szukać używki Steeza? Aha, dla mnie ML będzie od 7g łącznie do 22g łącznie. W orbicie zainteresowań jest też nowe Shimano Stile. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 30 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2016 Czy ktoś uzywał może tej szpuli http://www.hedgehog-studio.co.jp/product/2677 z mettanium i by napisał pare słów ? Warta 90$ ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi