neor Opublikowano 9 Marca Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca Posłuchałem się Ciebie Kamilu i trochę przeszlifowałem otwór blanku . Jako że szczytówki wchodzą na jakieś 2,5 cm. nie było z tym za dużo roboty wymiar się całkiem fajnie pokrył . Szczytówki miały 2,4 - 2,5 mm i otwór podobnie . Dodatkowo na szczytówkach omotałem taki stoper i na tym zgrubieniu fajnie się one blokują przy wkładaniu . Tak więc powinno być ok . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 9 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca No to super, że udało Ci się tak ładnie zgrać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neor Opublikowano 17 Marca Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca Projekt pod ciężkie łowienie. NORTH FORK MB 739-1 . Wyszło zadowalająco . Zdjęcia niestety nie oddadzą efektu . Trochę grubo tej farby na przelotkach ale żeby dojść do perfekcji trzeba by zrobić kilka projektów i ustalić proporcje . Ale i tak wyszło fajnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi