gorgol Opublikowano 22 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 Witam,było juz sporo o stradicach i przeglądałem zasoby forum,lecz o magnezowym nic nie znalazłem,poprosił bym o kilka słow na jego temat,zamierzam kupic model 2500,do batsona IST1142F wiec wagowo juz jest na plus,i nic wiecej nie wiem ,jak jego praca,naw?łj i wogole,czy nie warto sobie moze nim zawracac głowy,pozdrawiam gorgol. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 22 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 @Patu i @Garowy takimi chyba kręcą(kręcili) i z tego co pamiętam-zadowoleni chyba byli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorgol Opublikowano 22 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 Duzo tych chyba ale mi sie zdaje ze oni mieli TP magnezowe ale nie jestem pewien. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 22 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 TP magnezowe mam dwa - nie oddam ich za cholerę . To taka Stellka sygnowana jako Twin Power .Stradicka miałem - bardzo przyjemny młynek do UL... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 22 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 @Patu i @Garowy takimi chyba kręcą(kręcili) i z tego co pamiętam-zadowoleni chyba byli Yo Kamil.. ale rymujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorgol Opublikowano 23 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 Tak własnie myslalem ze to były TP ,a i jednak stradic tez był,no to ze TP swietne to wiem no ale niestety,nie ta kasa i chyba zostane przy stradiku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 23 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 Witam.Ja r?łwnie?ź mam taki ale obecnie jest w serwisie poniewa?ź spadł mi w domu na płytki i pękł uchwyt kabłąka tzn jedna ze stopek.Naprawę wyceniono na 110 zł-jak za taką pierdołę sporo Jeśli chodzi o pracę no to wiadomo masło.Natomiast obudowa nie jest ju?ź tak wytrzymała jak metalowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian111oneeleven Opublikowano 23 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 Natomiast obudowa nie jest ju?ź tak wytrzymała jak metalowe.mo?źesz przybli?źyć ten temat ? jaki model masz dokładnie.ponoć te stopy magnezu są dość mocne, jedyny słaby punkt to trochę większa podatność na korozje w słonej wodzie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 23 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 To ramię rolki...gdyby było normalnie z alu to by nie strzeliło a tak to pękło jak zapałka!Mo?źe to nie codzienne by kołowrotek lądował na podłodze ale mi akurat się przytrafiło i nie pom?łgł wcale neoprenowy pokrowiec choć optycznie wydaje się być gruby. Oddałem go do sklepu w kt?łrym go kupiłem poniewa?ź kolega kt?łry prowadzi ten sklep zapewniał mnie ?źe wciągnie to w naprawę serwisową...jak widać nie skutecznie Najlepszy i tak w całej tej sytuacji jest termin naprawy: MIESIĄC!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian111oneeleven Opublikowano 23 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 no, to tak jak w kilku innych modelach z tego rocznika jest takie samo ramię kabłąka od rolki. jaki to model MgFA, FB ?myślę ?źe przy takim upadku stop aluminium te?ź by pewnie strzelił.a termin realizacji naprawy to normalka dlatego m?łwię, cześć byś samą zam?łwił i sam sobie wkręcił w dwie minuty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackabyss Opublikowano 23 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 Witam.Jeśli chodzi o pracę no to wiadomo masło. Takie maslo jak w czolowych kreckach to to nie jest ;> a i ciezej nim kreci sie nad woda( choc na sucho wrazenie robi dobre)Milem wlasnie taki mlynek od garowego. Sprzedalem, choc pod wzgledem desingu bardzo uroczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorgol Opublikowano 23 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 O i info zupełne,mi tez sie w oczy rzucił bo ładniutki jest ale jednak nad wygląd wole komfort pracy a co za tym idzie i połowu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 23 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 @gorgol Jak chcesz magnezowo (lekko) i taniej niz Stella czy TP to rzuc okiem na Luviasa z Daiwy albo Senslite MG z Shimano. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 23 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 lub shimano biomaster MG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi