chojny83 Opublikowano 31 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2016 Pokemon złapany :-D Nazwałem go "Nocik"Nieduży ale cieszy bo pierwszy złowiony nocą. Branie ok. 3iej gdy łowiłem zasypiając :-) Sprzętowo jak zawsze... 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homegeon Opublikowano 31 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2016 wieczorny wypad udany, zameldował się taki oto rakietowiec i jeden okołowymiarek 27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg1407 Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Pierwszy sierpniowy na forum Przed wczoraj miałem na kiju Suma który nie dał mi żadnych szans na sandaczowym zestawie po atomowym strzale klasyczny dłuuuugi odjazd...podejrzewam że żerował dalej nawet nie czując ze mu przeszkadza coś ,po tym jak się zatrzymał pierwsze próby pompowania i rybsko się wściekło w kilkanaście sekund załatwił sprawę... Dziś na osłodę zdecydowanie mniejszy ale i tak cieszy Łowiłem Cormoranem Power Grip 2-15 ( pierwszy raz nad wodą ) Slammer 360 z zyłka 0,30 przynęta, guma Sory za słaba fotę ale tylko to miałem pod ręka pozdr 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zander+ Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Szacunek kolego za to że pokonałeś takiego wąsa takim kijkiem jak Cormoran Power Grip cw. 2-15g.... ja do tej pory nie mogę się nadziwić jak ja łowiłem nim sandacze na początku lat 90 a co dopiero sumy...śliczna rybka... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg1407 Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Wbrew pozorom własnie dzieki tej "staromodnej kluchowatości " wędka sporo wybacza a moc ma jak na te 15 gr megaszczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homegeon Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Greg #2 Na jaką gume się połakomił? i jak prowadzona? w jakimś charakterystycznym miejscu małeś sumki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg1407 Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Miejscówka to rynna w korycie i dość obszerne wypłycenie z lekkim wolniakiem wstecz...prowadziłem średnim tempem a guma jak guma każda może być dobra jak jest chętny pozdr 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homegeon Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Co do gumy to chodzilo mi jakiej wielkości ja mam przekonanie raczej do selektywnych gum od 16cm w zwyż 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg1407 Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Myśle że rozmiar nie ma znaczenia,ważniejsze to na czym aktualnie drapieznik żeruje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wasmar Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Coś cicho w temacie. Więc rybka jedna z 10 w tym sezonie (184) z Wisły o zmroku złowiona 2 dni temu. 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Pięknie złowiony z brzegu na spina? pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wasmar Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Pięknie złowiony z brzegu na spina? pozdr.Trol. Na odcinku podobno nie sumowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kamil Z. Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Mówi się, że trolling sumowy, to praca zespołowa. Tym razem wybraliśmy się z kolegą nieco popływać. Ja robiłem za szypra, nawigatora, podbierakowego i fotografa. Mojemu kompanowi, Arkowi, przypadła tym razem rola łowcy 71 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Rewelacja marmurekSzkoda ze nie ma foty po całości. To Odra w brzegu? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Rewelacja marmurekSzkoda ze nie ma foty po całości. To Odra w brzegu? Toż to dla Ciebie ledwie dolna granica "przydatności fotograficznej" ! Kolega powinien mieć jeszcze jakieś fotki na dysku, bo to jego aparatem cykałem. Jak się znajdzie jakaś lepsza prezentacja rybki, to dorzucę Tak, to Odra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. andego Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Wczoraj trafiliśmy na dobre żarcie sumów. W cztery godziny zanotowaliśmy 5 brań z czego wyjęliśmy trzy rybki. Poniżej dwie z nich 75 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wartoslaw Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Witam, dziś po 2 tygodniach przerwy wypłynąłem z kumplem. Ból pleców mocno doskwierał ale jakoś wytrzymałem Zaczęliśmy łowić koło 8, do 13 nic się nie działo, już myśleliśmy że będzie klapa...Dopłyneliśmy do mety na która liczyłem, w pierwszym przepłynięciu kumpel ma walnięcie i wyciąga wypasionego bolka 70cm, humory znacznie się poprawiają następne przepłynięcie i ja mam piękne branie...ryba była bardzo silna i nie chciała wyjść ze swojego dołka, już myślałem że będzie nowe pb ale finalnie dużo zabrakło...sumek był w mega formie Po wypuszczeniu siłacza kolejne napłynięcie i od razu mam branie szkraba ok 50cm...agresywny malec Pod koniec wyprawy kumpel ma jeszcze jedno walnięcie i po szybkiej, ale bardzo widowiskowej walce ląduje wąsacza 125cm, radość ogromna, po dwie ryby zaliczone Jeszcze trochę pływaliśmy ale już bez efektów...Wyprawa jak najbardziej na + Sprzętowo; Black Cat 270cm 70-150g , Penn Slammer 560, pletka nihonto 0,30, wobler salmo SDR. Poniżej mój większy wąs...Pozdrawiam! 29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wartoslaw Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Do następnego 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. ziom7 Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 nocna kijanka na kopyto 3 calowe 61 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. 0ktopus Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2016 58 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rózgaś Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Ładnie ładnie my stawaliśmy na głowie i nic.... 43 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamikazzze Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Dawno nie zaglądałem ,więc podrzucam kolejnego rozbójnika .. 32 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawcaR6 Opublikowano 1 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2016 Witam! Gratulacje dla wszystkich łowców Mój wczorajszy połów nie był tak okazały jak niektóre tutaj wstawione ale z racji tego, że jest to moja życiówka w każdym wędkarskim aspekcie i w końcu mam fotkę z rybą postanowiłem się pochwalić Zdjęcie niezbyt udane ponieważ nie mam doświadczenia w prezentacji większych ryb to raz, a dwa - mój tata ma problem z dotykowym ekranem w telefonie więc wyszło średnio. Nie chciałem też przeciągnąć bo sum dzielnie i długo walczył i zależało mi aby jak najszybciej wrócił do wody:) Uderzył na 12 cm gumę plus główka 14 gram, prowadzoną w rynnie, z brzegu i z ręki. Wcześniej były jeszcze dwie kijanki: 40 i 54 cm. Sprzętowo: Legend Extreme 5-18 gr, Luvias 3000 i plecionka Duel. Do 150 cm zabrakło 1 cm... Ale banana na twarzy mam do teraz 30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ERq Opublikowano 1 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2016 Wkleję i ja 190 , 183 , 145 , 130 . 43 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ERq Opublikowano 1 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2016 Cd 34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi