Jezi0rko Opublikowano 14 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2016 Witam serdecznie,Czy ktoś z szanownych użytkowników naszego forum słyszał o darmowych mapach (Polski) do Humminbirda lub "piratach" - czy jest coś takiego? Starałem się uważnie przeszukać wątki na jb.pl ale jakoś nic takiego "nie wpadło" w moje oczy. Będę wdzięczny za wszelką pomoc w temacie.Pozdrawiam i "połamania kija" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 woblery z Bielska Opublikowano 14 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2016 Szanowny kolego @JeziOrko.Na naszym portalu nie promujemy "piratów", ani też żadnego innego łamania obowiązującego prawa. Polecam zapoznać się z regulaminem. Kolejne próby jego łamania spotkają się z ostrą ripostą, aż do wykluczenia włącznie, więc proszę o poważne potraktowanie niniejszego ostrzeżenia. http://jerkbait.pl/topic/3698-regulamin-jerkbaitpl/ Wątek zamykam. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Jezi0rko
Witam serdecznie,
Czy ktoś z szanownych użytkowników naszego forum słyszał o darmowych mapach (Polski) do Humminbirda lub "piratach" - czy jest coś takiego?
Starałem się uważnie przeszukać wątki na jb.pl ale jakoś nic takiego "nie wpadło" w moje oczy.
Będę wdzięczny za wszelką pomoc w temacie.
Pozdrawiam i "połamania kija"
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi