Stefson Opublikowano 14 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2016 Woblery STEF 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej1979 Opublikowano 14 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2016 Zaskakujące... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 14 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2016 amazing! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voiteh Opublikowano 14 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2016 Kolega chyba nie bardzo wie jak wstawić zdjęcia swoich woblerków,ktoś mu pomoże? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 14 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2016 Kolega chyba nie bardzo wie jak wstawić zdjęcia swoich woblerków,ktoś mu pomoże?Nie może ponieważ najpierw trzeba się przywitać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voiteh Opublikowano 14 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2016 A więc kolego najpierw musisz się przywitać z wszystkimi tutaj:http://jerkbait.pl/topic/15638-powitanie-na-jerkbaitpl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 14 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2016 Kolega chyba nie bardzo wie jak wstawić zdjęcia swoich woblerków,ktoś mu pomoże?Kolega dziecko nie jest (nie jest?) to sobie poradzi... spyta, a jak nie to uczynni jerkbaitowcy pomogą lub Mod wstawi na właściwe tory 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 14 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2016 Woblery STEFO co tu chodzi?... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 14 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2016 Pośmialiśmy się i wystarczy. Zaczynając przygodę z forum też nie wiedziałem, jak wstawić zdjęcie. Kolego @Stefson, poniżej masz informację, jak najprościej załączyć zdjęcie do wpisu:http://jerkbait.pl/topic/72946-wstawianie-zdj%C4%99%C4%87-na-forum/ Warto też przywitać się:http://jerkbait.pl/topic/15638-powitanie-na-jerkbaitpl/page-94 I poczytać regulaminy forum:http://jerkbait.pl/forum/13-regulaminy-uwagi-i-spostrze%C5%BCenia-na-temat-jerkbaitpl/ 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stefson Opublikowano 15 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 Witam wszystkich chciałem pokazać trochę moich wypocin...;-) Sory że wczoraj tak wszystko zostawiłem na pusto ale nagła sprawa mnie wezwała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stefson Opublikowano 15 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 Specjalizuje się głównie w robalach...Ale robię również klasyczne wobki kleniowe , okoniowe , pstrągowe 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stefson Opublikowano 15 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 Niestety niektóre zdjęcia są za duże i nie mogę ich wstawić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stefson Opublikowano 15 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 15 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 Cześć.Wygląda nieźle, graty.Prośba, wiem to twoje logo.. Ale materiał zagłusza obraz woblerów, mógłbyś foty robić bez tej podkładki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stefson Opublikowano 15 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 Spoko;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KubaWoblerek Opublikowano 15 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 FAJNE WOBKI ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 15 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 U la la!Tym razem, po drobnym "falstarcie", przywaliłeś potężnie Jest na co popatrzeć!Teraz już oficjalnie mogę napisać - witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 15 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 Ładne woblerki! Napisz coś więcej o nich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stefson Opublikowano 15 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 No dzięki;-) muszę przyznać że Twoje są zaj...ste:-) też chciałem się kiedyś zabrać za piórka ale jakoś tak zeszło to na dalszy plan.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 15 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 Eleganckie robactwo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stefson Opublikowano 15 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 Woblery robię już ładnych parę lat. Zacząłem dlatego że żaden z ogólnie dostępnych woblerów nie trafiał w moje gusta. Robiłem już chyba wszystkie rodzaje woblerów od szczupakowych po bezsterowce, psrągowe,boleniowe, różnego rodzaju łamańce kończąc na kleniowo jaziowym narybku i robactwo. I to właśnie tym ostatnim od jakiegoś czasu poświęcam najwięcej uwagi.. Lekki spining ,klenie jazie i okonie to jest to co lubię...;-) a to bez wątpienia moje najlepsze kilery: szerszeń i osa A to okoniowe kilery 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zmorces Opublikowano 15 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 Oski wymiatają, mega Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 15 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 Woblerki cacy. Pogratulować talentu i wytrwałości przy takim pieszczeniu każdego woblerka. Na Podlasiu bardzo fajnie się spisują. Ku mojemu zaskoczeniu te wszystkie ,,dodatki'' nie zaburzają pracy, a smużaki latają baaardzo daleko i dobrze trzymają sie nurtu. Szczerze polecam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 16 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2016 Osy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stefson Opublikowano 16 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2016 Dzięki za uznanie Wil chyba zwinąłeś kilka Karolowi B. bo na Podlasie robiłem tylko jemu;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi