witek Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2006 Taka mała prowokacja.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 szpiegu Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2006 witam prowokacja przez duze p wolalbym aby te ryby sobie spokojnie plywaly dalej w wodzie i wydaje mi sie ze wiekszosc zgromadzonych na tym forum wypowie sie podobnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 witek Opublikowano 7 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zapomniałem napisać, że fotka pochodzi ze stron Rosji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2006 Bardzo brzydkie zdjęcie. Bardzo kiepski wędkarz, który prawdopodobnie nie będzie potrafił zagospodarować złowionych ryb. Dobry przykład, który pokazuje jak nie należy postępować. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2006 mialem cos napisac, ale... jakoś mi się odechcialo to komentować... szkoda esoxow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Friko Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2006 cholera wie co to jest, zdjecie jest wyrwane z kontekstu. nawet nie wiadomo co to za człowiek - wędki nie widzę, więc może jakiś rybak co wypakował połów z kutra?Trudno mi ocenić sens uwieczniania tego typu sytuacji - żeby to był chociaż jakiś targ rybny w nadmorskiej mieścinie, to moznamy to potraktować jako scenkę rodzajową ale tak...pamiętasz może @Witek jak rozmawialiśmy kiedyś w Barrakudzie razem z @Gaddą o takim jednym zdjęciu bolenia... ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Wojtek Bazylewicz Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2006 Może to jakieś zatrucie Tylko z czgo ten gość sie cieszy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jarokowal Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2006 Podobne zdjęcia można było zrobić dwa lata temu na stawie w Maślicach (Wrocław). Sinica wymordowała niemal całą populację ryb. Tyle tylko, że nikt nie miał z tego powodu tak rozradowanej miny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Smaczek Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2006 A mi wydaje się, że to zdjątko wyrwane z kontekstu po prostu przedstawia plon jakiowyś zawodów wędkarskich.OT SKOLKO WSJE WANIE I GRISZE SZCZUK UTASZCZILI. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 esox Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zdjęcie być może wyrwane z kontekstu, ale bardzotrafnie przedstawia charakterystykę dużego grona (żeby nie powiedzieć większości) polskich wędkarzy.Góra mięsa i uśmiech na twarzy-płakać się chce esox Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Baloo Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2006 Też mi się nie chce wierzyć, że jest to dzienny wynik jednego wędkarza. Tak czy siak, cieszyć się nad stertą zwłok to lekkie zboczenie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gumofilc Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2006 Tak mi sie widzi, ze to obojetne czy to z zawodow, z kutra czy utluczone innym sposobem...Widzi mi sie tez, ze nie widze sensu publikacji podobnych rzeznickich obrazkow na tym portalu.Przykladow jedynie slusznego podejscia C&R nie braknie u nas na co dzien, nawet w prawie kazdym artykole autorzy podkreslaja, ze holduja tej zasadzie...Nie ma wiec potrzeby(chyba) dodatkowo podgrzewac atmosfery, zwlaszcza, ze bywa to , z rozmyslem lub nie, przyczynkiem do roznych dywagacji na temat... Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gromit Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2006 On z tych biednych ryb zrobi filety i właduje je to ldówki co stoi za nim.Tragiczne co by nie było! Pozdrawiam Gromit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Michumm Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2006 Doszukałem się tam róznież sporej liczby sandaczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rognis_oko Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2006 Niestety taka rzeczywistość...Obojętnie czy to zawody, czy nie zawody, zdjęcie jest paskudne i źle świadczy o osobach, które dopuściły do takiej masakry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
witek
Taka mała prowokacja....
14 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi