wobler129 Opublikowano 22 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 Otwieram wątek, z świeżymi wobkami. Coś na pstrąga Tylko stery wkleić i można łowić Nie pracują agresywnie - tak jak chciałem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 22 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 Extra!!! O to właśnie chodziło. Bardzo się cieszę i gratuluję bo jesteś number one Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arek_755 Opublikowano 23 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 Bardzo fajne. Maciek spróbuj skrzela zrobić z czerwonej okleiny. Chyba że tak właśnie ma być to zrobione czyli całość Hand Made Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 25 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2011 Oki, kolejna partyjka, 12cm wiadomo na co + pstrągowe klasyki, tym razem sprejowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler1224 Opublikowano 25 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2011 Mam pytanko .Jak skrecasz te oczka do łamańca te w łĄCZENIU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 25 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2011 Hej, tutaj widać chyba wszystko: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 25 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2011 Tutaj moje nowe, pstrągowe 5-6cm: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 27 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Kolejne. Mam 5szt skończonych i po testach ostatecznych, wszystkie ładnie pracują na samej powierzchni, pływają Robię teraz 2x 3cm takie trochę cięższe myślę 4-5g mają i kształt podobny do tego z nr.3. więc looootne Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszA Opublikowano 27 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Bardzo ciekawe owady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 27 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Owady piękne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 27 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Robią się następne, już pomalowane Tym razem 3cm i około 5g Czyli z odpowiedniego Casta już poleca, bo nawet fajny kształt mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arek_755 Opublikowano 27 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Fajne owady Maciek Może się powtarzam ale są śmieszne bo takie małe. Porównując do przynęt jakie stosujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 27 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Ha ha nio, przynęty szczupakowe mogłyby śmiało zjeść te żuczki Strugam następne, jeszcze mniejsze - 2cm + 4cm uklejki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruzin Opublikowano 27 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Świetny patent na nóżki w robactwie! Niekonwencjonalne podejście, podoba mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 27 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Robią się następne, jedne schną w lakierze, drugim schnie klej W ferie będzie jeszcze więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 28 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 Tutaj lotne 3cm żuki: Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 29 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 Szczupakowe crankbaity - mało takich w sklepach, a moje je lubią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 30 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 2 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 Swimbaity i krąpiki: 4cm klasyki: 3cm bardzo lotne chrabąszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 4 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 Natchnienie od Tomka i Pawła. Pierwszy ma trochę duży łeb ha ha, ale drugi wyszedł już całkiem całkiem. Oczywiście to będą swimbaity Pokazałem Mamie i spytałem co to za ryba.... padła odpowiedź szczupak. Więc muszą być podobne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 6 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2011 Ta pianka jest extra, nie chłonie wody. Dociążam jerki w domu, dużo zaoszczędzonego czasu Uploaded with ImageShack.us I chrabąszcze 3cm i dobre 5g Uploaded with ImageShack.us 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donkicha Opublikowano 6 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2011 A co to za pianka czyżby to było spienione PCV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 7 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 A co to za pianka czyżby to było spienione PCV Tak tak dokładnie to spienione PCV. Do takich płaskich jerków, gliderów rewelacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 7 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 Gdyby nie było takie kruche PozdrawiamSławek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 7 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 Gdyby nie było takie kruche PozdrawiamSławek Kruche aż tak to nie jest, tylko trzeba uważać strugając nożykiem bo niekiedy za gładko idzie A sprawdzał ktoś czy da się w to wklejać oczka, czy koniecznie trzeba przez całą długość stelaż przeprowadzić? Ale tak jak pisałem - do takich płaskich gliderków jest extra Oki to dam fotki jerkbaitów i swimbaitów, czekam na drut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi