TomCast Opublikowano 27 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 Są ryby, to łowi Niestety w wielu miejscach polski takie ryby to już historia i to jest smutne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 27 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 Są też miejsca, gdzie są ryby, a łowią nieliczni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 27 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 I podstawowa sprawa, żeby łowić trzeba bywać nad wodą, czyli mieć na to czas. Jeśli się jest na rybach raz na jakiś czas, o wynikach raczej można tylko pomarzyć PS. tak czy inaczej Maciek robi fajne wobki i bardzo dobrze łowi, niech się chłopak rozwija Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 18 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 Jerki 7cm bez gumy, przy wolnym prowadzeniu bujają się na boki jednak lekko, nie jak w Fatso, przy podszarpywaniu odjeżdżają na boki, na opadzie lusterkują z głową skierowaną ku dołowi Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 18 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 I krąpik 7cm szczupakowy, łowię takimi na rzekach Robię różne, pływające, neutralne, tonące, lusterkujące z drobną pracą ogonową, agresywne V z lusterkiem itp. Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 24 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 Kolejne przykładowe krąpiki Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 24 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 Coraz fajniejsze te woblerki Ci wychodzą muszę powiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 24 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 Coraz fajniejsze te woblerki Ci wychodzą muszę powiedzieć Dziękuję, teraz wszystko przygotowałem i będzie większa wersja krąpia 10cm ten już na jeziorko będzie w miarę ok Powyższe minimalnie pływające, neutralne lub wolno tonące, zależy od wielkości i grubości przyponu, agrafki. Błyskają, lusterkują boczkami i zamiatają drobniej ogonkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 5 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 Dla takich chwil produkujemy przynęty, nowa życiówka 118cm na swojego woblerka, kij fenwick do 18g spisał się na medal! To mój szczęśliwy kij! Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 5 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 grubooograty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and67 Opublikowano 5 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 Gratuluje życiówki no i jeszcze na własny wyrób. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 5 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 Prze,przepiękny.Wobki też klasa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 5 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 Ślicznie je kosisz Maćku. Na jakiej prywatnej wodzie tak łowisz? Możesz podać na prv jak boisz się nalotu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 5 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 Własne wobki i piękne ryby - gratulacje .Wody nie zdradzaj bo mniej zdjęć będziemy oglądać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 5 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 Ja tam nie zamierzam jeździć Chociaż wiem gdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mysz Opublikowano 6 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 piekna BESTIA jescze na wlasno recznie wykonana przynete grabki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 20 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2011 Dawno nic nie wklejałem ani nie pisałem Dziś poznałem kolejnego bardzo wybitnego rzemieślnika - Roberta Drozdka producenta woblerów, zwanych DROZDI lub aktualnie woblery kwiskie. Jakiś czas temu poznałem także Sławomira Szuszkiewicza, który przeprowadził się do mojej miejscowości i udziela mi cennych rad dotyczących produkcji woblerów jak i łowienia ryb. Wiele się już od Niego nauczyłem. Mam nadzieję, że z czasem i przy pomocy wyżej wymienionych Kolegów moje przynęty będą coraz bardziej doskonałe i skuteczne Pozdrawiam wszystkich przeglądających ten wątek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 21 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 Prosze zbys pozdrowil Roberta Drozdka o de mnie , podziekuj mu za Foxinusy ktore stworzyl ...Cykadassa to ja juz sam zapostuje na drugi tydzien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 21 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 Prosze zbys pozdrowil Roberta Drozdka o de mnie , podziekuj mu za Foxinusy ktore stworzyl ...Cykadassa to ja juz sam zapostuje na drugi tydzien Okej Jerry przy najbliższej okazji przekaże pozdrowienia Ja również pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 7 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2012 Nowa partyjka: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 25 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 Dziś próbowałem malować aerografem, nie umiałem odpowiednio rozcieńczyć farby - woda leciała z aerografu jak złoto, a biała farba raz leciała mocno, raz słabo, raz wogóle Próbowałem i gęstej i rzadkiej i średniej i nic nie wyszło :blush:Jutro idę na kurs Może jakieś rady? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 25 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 akryl i rozcienczalnik pol na pol kartka i jedziesz kreski itp przydaja sie szablony wyciete z papieru skrzela paski bla bla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JASIEK522 Opublikowano 25 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 Jeszcze tego nie oglądałeś?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 25 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 Widziałem to, zamiast poćwiczyć na papierze odrazu rzuciłem się na wobki Jak ze wszystkim pewnie... praktyka Jutro popróbuję, dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 25 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 W sumie to wszystko może być decydujace. Marka farby, proporcje rozcieńczania, regulacja iglicy, ciśnienie. Trzeba troszkę się rozruszac na początku, na jakimś kartonie i sprawdzić jakie ustawienia sa w sam raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi