wobler129 Opublikowano 7 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 7-z kawałkiem do prawie 9cm, niektóre pływają, niektóre toną, niektóre są neutralne Niektóre idą drobniutko, ledwo co pracują, niektóre mają nieruchomą głowę, a ogonek napierdziela, niektóre są mega nieregularne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 8 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 Komu, komu... bo idę do domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jamesty Opublikowano 8 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 Ładnie Ładnie ;] Dwa już sobie upatrzyłem Taki czerwony oraz tygrys łamany <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 8 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 Kopsnij jednego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frycek Opublikowano 8 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 Maciek super stado wypuściłeś spod noża. Pstrągi oszaleją. Super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 8 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 Ładnie Ładnie ;] Dwa już sobie upatrzyłem Taki czerwony oraz tygrys łamany <_< Ha na trygrysa nie ma szans - tylko przedstawię go w wersji testu do zobaczenia co to w wodzie robi... Na zlot przydałaby się waga jubilerska, bom ciekaw ile moje wobki ważą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 8 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 Ładnie Ładnie ;] Dwa już sobie upatrzyłem Taki czerwony oraz tygrys łamany <_< Ha na trygrysa nie ma szans - tylko przedstawię go w wersji testu do zobaczenia co to w wodzie robi... Na zlot przydałaby się waga jubilerska, bom ciekaw ile moje wobki ważą. maciek - cholero jedna!!!! po akcji z chrzaszczami i kijankami miales sobie sam kupic <_< <_< <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 8 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 Mifciu toż Ty nie wiesz, że ja to taki dusigrosz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 8 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 Mifciu toż Ty nie wiesz, że ja to taki dusigrosz.... wyslij mi to ci zwaze... i odbiore sobie procent za fatyge Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 9 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 A na zlocie Kolega nie zawita? WHY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 9 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 A na zlocie Kolega nie zawita? WHY mam inne priorytety tym razem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 9 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 Wobler bardzo ładnie,duże postępy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 9 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 Dzięki Tomy, teraz posiedzę trochę w domu, bo kostkę na siatkówce skręciłem Tylko temp. zbyt niska - w warsztacie jest minus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 15 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 Dziś kolejna lekcja - nie maluj w zimnym pomieszczeniu, przemieściłem się później do domu (mama w pracy ) i wyszło super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 15 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 Mam prośbę. Wie ktoś jak można zrobić takie plamki boczne - jak u tej kozy z foto: Jaki one mają kolor... To brąz, czy czerń. Próbowałem czarnym, ale za bardzo kontrastuje na tle złotego i lekkiego brązu, zobaczcie sami - nie wygląda to aż tak super jakbym chciał Jakieś rady? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frycek Opublikowano 15 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 Pędzelkiem, transparentny brąz lub czerń a potem linie boczną jakimś jasnym kolorem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 16 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 To co jest na moim wobku to też było pędzelkiem I wygląda .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frycek Opublikowano 16 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 To może szblon do aerografu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 16 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 To jest wyjście Poszły właśnie w lakier, nawet jak coś pójdzie nie tak to będę mógł zmazać... Spróbuję aero i szablonem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osiak Opublikowano 16 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 szablon zrób taki żeby zakrywał całego wobka dla bezpieczeństwa, dobrze go przyklej jakąś taśmą ewentualnie spinaczami bo farba lubi uciekac pod Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 17 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 Zrobiłem pędzelkiem ale nie na czarno, a na brąz - rzeczywiście to o kontrast chodziło - teraz fajnie się to komponuje z całością. Dziś ostatnia warstwa lakieru, ale czeka znów kilkanaście do wykończenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 19 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 Jak wrócę z pracy, to wobki będą już pewnie suche... Wrzucę fotki i będę czekał na opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 19 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 Dam Ci taką prostą radę przy wszelkich ciapkach,kropkach itp.nie możesz się za bardzo starać.Jak będziesz kombinował jak by tu utą ciapkę czy kropkę zrobić dokładnie to guzik z tego wyjdzie.Popróbuj na kawałku drewna-to musi iść jak podpis[autograf] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 19 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 Dam Ci taką prostą radę przy wszelkich ciapkach,kropkach itp.nie możesz się za bardzo starać.Jak będziesz kombinował jak by tu utą ciapkę czy kropkę zrobić dokładnie to guzik z tego wyjdzie.Popróbuj na kawałku drewna-to musi iść jak podpis[autograf] Oki dziękuję za radę, na pewno masz rację. Pozostaje trening... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 19 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 Oczywiście nie mówię że jest teraz źle. Jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi