wobler129 Opublikowano 10 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 Sandaczowe ukleje 8cm, waga 6,4-6,7g, wolno tonące - praca taka jak ma być Nakręcę filmy. Każda ma odjazdy, chodzi na boki nieobliczalnie - przy czym trzyma się nurtu i w expresie nawet nie wyskoczy z wody. Kolor - mleczne brzuszki + perłowa łuska i grzbiet w różnej opcji - czarny lub oliwkowy. Foto: Tak wyglądają łuseczki w świetle dziennym: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 10 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 Zawsze są pytania o pracę/akcję więc daję filmy z pracą/akcją owych woblerków. Fajnie widać te myki na boki Na dłuższej lince jest jeszcze lepiej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 12 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2012 Nikt nie komentuje filmów z pracą? Podoba się? Dziś pomalowałem kolejną partię sandaczówek. Jeszcze nie są skończone, a już się rozpłynęły po ludziach :blush:Chyba mnie nie lubią, skoro tak uciekają od twórcy ps jutro rybki - wkońcu o normalnej porze - 4:00 ufff Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 12 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2012 Nikt nie komentuje filmów z pracą? Podoba się? Dziś pomalowałem kolejną partię sandaczówek. Jeszcze nie są skończone, a już się rozpłynęły po ludziach :blush:Chyba mnie nie lubią, skoro tak uciekają od twórcy ps jutro rybki - wkońcu o normalnej porze - 4:00 ufffA masz filmy z bliższej odległości ? bo na tym filmiku to ciężko coś stwierdzić.No to czekamy na metrówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 12 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2012 Proszę kliknij na duży ekran i wersję HD - wtedy dużo więcej widać. Miałem bliższe ujęcia ale na nich wogóle nic nie było widać, woda odbija światło i ciężko cokolwiek uchwycić. Te filmy z dalszej odległości bez ZOOMA więcej pokazują. Co do ryb to marzą mi się pół metrówki - bo płynę za okoniami Czekam na lakier Na dniach ma być... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 12 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2012 Proszę kliknij na duży ekran i wersję HD - wtedy dużo więcej widać. Miałem bliższe ujęcia ale na nich wogóle nic nie było widać, woda odbija światło i ciężko cokolwiek uchwycić. Te filmy z dalszej odległości bez ZOOMA więcej pokazują. Co do ryb to marzą mi się pół metrówki - bo płynę za okoniami Czekam na lakier Na dniach ma być... Ok rzeczywiście lepiej widać.No to czekamy na wygrzbiecone 50+. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertd Opublikowano 13 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2012 Jak tam wobler dzialasz cos na tym jeziorku z polmetrowymi smokami??ja w niedziele juz tam bede moze wyskoczymy na jakies wybki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 13 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2012 Jak tam wobler dzialasz cos na tym jeziorku z polmetrowymi smokami??ja w niedziele juz tam bede moze wyskoczymy na jakies wybki Hej Robert - byłem i pierwszy raz miałem coś takiego, że ani jeden glut się nie przyczepił... Same fajne - w miarę Bo do półmetrówek było im daleko. Kumpel miałczał bo chciał szczupaków połowić, więc musiałem niestety popływać też blisko brzegu wśród roślin. Ale i tak jestem zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobol Opublikowano 13 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2012 Co do lakieru,pokombinowałem trochę i wedle mnie to najtwardszy będzie bezbarwny firmy autocolor,zwie się Ceramic.Proporcje mieszania to 3:1 +20% rozcienczalnika,tylko rozcienczalnik a nie rozpuszczalnik to ważne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 13 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2012 Dzięki za info - w pon. będzie u mnie inny, polecany przez Lesiewicza. Kombinowałem z malowankiem na okonka i coś takiego mi dziś wstępnie wyszło: Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobol Opublikowano 13 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2012 To daj znać jak z twardością,i jak da radę to jaki producent Łokoń bardzo ładny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 14 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2012 Dzięki za info - w pon. będzie u mnie inny, polecany przez Lesiewicza. Kombinowałem z malowankiem na okonka i coś takiego mi dziś wstępnie wyszło: Uploaded with ImageShack.usNo widać postępy tylko jedno ale- wszystko malowane aero przez szablon, a ta płetwa burzy trochę estetykę.Zrób sobie szablon płetwy i bedą cacuszka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 14 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2012 Płetwa też była przez aero ale nie wyszła - za mała - wobek 7cm Robię większe 15cm trollingowe, ale inne niż wszystkie inne Delikatna i subtelna praca, niska waga i będą kopać po kiju Jak pstrągowe tylko w wersji BIG. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 14 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2012 Pozdrowienia dla wszystkich majsterkowiczów Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 14 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2012 Płetwa też była przez aero ale nie wyszła - za mała - wobek 7cm Robię większe 15cm trollingowe, ale inne niż wszystkie inne Delikatna i subtelna praca, niska waga i będą kopać po kiju Jak pstrągowe tylko w wersji BIG.Maciek zrób sobie szablon płetwy i będziesz miał prostą i ładną robotę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 14 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2012 Darek a mógłbyś zapodać fote jak taki szablon wygląda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 14 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2012 Darek a mógłbyś zapodać fote jak taki szablon wygląda?Ok może żeby nie zaśmiecać wątku Maćka to zrobie to w swoim albo otworze nowy.Ale dopiero na wieczór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 14 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2012 Darek a mógłbyś zapodać fote jak taki szablon wygląda?Ok może żeby nie zaśmiecać wątku Maćka to zrobie to w swoim albo otworze nowy.Ale dopiero na wieczór.Ok opisałem szablon tutaj http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&goto=359299 msg_359299 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1939pl Opublikowano 14 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2012 No no no podobają mi się te sandałowce a okoń pierwsza klasa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleix Opublikowano 14 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2012 no Maciek te woblerki na sandacza pierwsza klasa ja sam jak narazie jestem w trakcie testowania czegos podobnego od kilku tygodni niedługo moze wprowadze w moją oferte jak nakręce trochę filmów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 14 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2012 Dzięki Będą niedługo kolejne, w pon. przychodzi lakier to będę działał. Właśnie wróciłem z ryb z Robertem - On złowił największego myślę ponad 35, ja zaledwie 30-staczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 14 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2012 Też mnie się podobają ;-)Wykonujesz je z jakiego drewienka?Te sandaczowe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 14 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2012 Z lipy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 14 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2012 Dziś taki mój największy 30-ści :blush:Kolega Robert złowił większego. Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 16 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2012 Dziś przyszedł lakier, polakierowałem już jednego wobka na próbę i schnie. A za niedługo śmigamy z Robertem na wieczorną turę okoniową... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi