Skocz do zawartości

Samoróbki - wobler129

Rekomendowane odpowiedzi

A tu już przyzwyczajam moją Malutką do wędek... Na początku oczywiście będzie miała spinningi. Ma 2 latka i 6miesięcy i rozpoznaje pstrągi, okonie, sandacze, szczupaki i sumy po zdjęciach :)

dsc0852j.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Moje 2 corki zamiast lalkami bawia sie woblerami i gumami... maja ich wiecej niz niejeden kolega po kiju :ph34r: jak przyjezdzam do przedszkola po nie to pierwsze pytaja czy bylem na rybach i czy bralo... wiedza tez co to rodbuilding czasem chca nawet pomagac :D starsza juz powiedziala ze mam jej zrobic fioletowa wedke z rozowymi niciami :lol: no coz trzeba bedzie spelnic marzenie coreczki :ph34r: hehe

• Like 1

A mój Tymek ma teraz 4 lata , na rybki jeździ od trzech - jak widać ryb się nie boi , uwielbia za to je wypuszczać , od tego roku coś tam próbuje machać wędką - już jakieś rybki złowił.

Młodszy ma dopiero miesiąc , ale wielkiego wyjścia nie ma - w mojej rodzinie wszyscy mają rybowego zajoba ;)

post-45769-0-81675700-1353054402_thumb.jpg

• Like 1

Ta...moja już ma pod 30stke.Radzi sobie w życiu ale nie łowi,przynajmniej ryb.

post-46714-0-54171300-1353041560_thumb.jpeg

Jest jeszcze 2synów tych potwierdzonych medycznie ale daleko w świecie.Cała nadzieja w nich że pociągną "Tatowy" temat.

Musisz ziecia znalezc wedkarza :lol:

Ta...moja już ma pod 30stke.Radzi sobie w życiu ale nie łowi,przynajmniej ryb.

post-46714-0-54171300-1353041560_thumb.jpeg

Jest jeszcze 2synów tych potwierdzonych medycznie ale daleko w świecie.Cała nadzieja w nich że pociągną "Tatowy" temat.

Wow Tomy, zdecydowanie Twoje naładniejsze dzieło :)

Aktualnie oprócz rodzinki jak na foto wstecz mam kilka innych priorytetów, niestety w takiej kolejności:

Praca

zdjcie0026o.jpg

Szkoła

zdjcie0034v.jpg

I czasami majsterkowanie, o rybach nie marzę...

zdjcie0020qm.jpg

Dobrze, nie mam zastrzeżeń. Tylko łapka jedna mi się ułamała plastikowa, ale szlifierka stała w zimnym a łapka plastik - może dlatego. Ale i bez tego można kręcić śrubą :) Ładnie zbiera drewienko, można praktycznie każdy kształt nią uzyskać. Jedynie przy bardzo zmiennych kształtach są problemy. Ale ogólnie na + :)