wedkarzyk1 Opublikowano 1 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 Najprzyjemniejsze w tym struganiu właśnie to ze później jest co testować Się nałowiłem!!!! A złowiłeś coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 1 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 (edytowane) Trochę szczupaków przerzuciłem Edytowane 1 Grudnia 2012 przez wobler129 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedkarzyk1 Opublikowano 1 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 Nono , u mnie jakoś teraz gorzej dzisiaj tylko jedno wyjście ładnego kleksa na szczęście zobaczył mnie w porę i zawrócił . A na szczęście dlatego ze ostała by mu się testowa kotwiczka zamiast kółeczka na taką ósemkę z dentalu była przypięta jak muszę więcej wobków sprawdzić to niesamowicie to czas oszczędza ale czasami zdarza się że coś się uwiesi . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 2 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2012 Hej dawaj fotke tego patentu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lester Opublikowano 2 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2012 Dawaj, dawaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 2 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2012 Klub prywatnych zbieraczy drewna w lasach państwowych hehe.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedkarzyk1 Opublikowano 2 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2012 Nie da rady nie mam sprzętu aby 5mm agraweczkę sfocić prosta sprawa bierzesz drucik sprężysto twardy typ dental w moim przypadku ten 0.9http://dentalshop.com.pl/index.php?action=details&pid=6146&cid=327&brandmark=1okrągłe kleszczyki muszą być solidne łapiesz drucik raz dookoła w lewo raz w prawo ściągasz , delikatnie jeszcze w rekach mzona zaciągnąć przeciwległe końce obcinasz gotowe agraweczka ma tylko tę zaletę ze szybko ją zmieniasz bez kleszczyków gołą ręką odrobina wprawy i trwa to 2s a z kółeczkami sami wiecie jak jest kleszczyki z kieszeni trzeba wyjąć dobrze złapać obrócić dwa razy dużo dłużej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 7 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 (edytowane) Ja pierdzielę... Wstaję parę dni temu i widzę to: Uploaded with ImageShack.us A za drzewami jeziorko z okoniami... I zamiast na ryby to "strugam mikołajka" w pracy... Uploaded with ImageShack.us Więc dziś... Za tych co nie mogą.......... choćby bardzo chcieli! Uploaded with ImageShack.us Edytowane 7 Grudnia 2012 przez wobler129 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 13 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 Potrzebuję konkretnej pełnej nazwy farby podkładowej. Mam akryl Domaluxa ale jest do niczego. Fajnie jakby dawał się rozcieńczać z czymś al'a woda. To już trzecia puszka, która okazała się do bani. Może nitro? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 13 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 Nitro , jest nitro . Ja cały czas stosuję do podkładu i nie mam kłopotów . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondziu Opublikowano 13 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 Śnieżka Supermal Emalia Nitro Biały połysk, prosze Stosuję ją i daje radę nawet bez rozcieńczania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedkarzyk1 Opublikowano 13 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 Nitrolak Śnieżki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 13 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 Dzięki Uwaga sytuacja z dziś Kupiłem kobiecie bukiet róż. 1h później wręczam:-Proszę Kotek dla Ciebie.=Po co te kwiaty?-No dla Ciebie - proszę.=No ok, ale dlaczego???-Tak po prostu.... - ehhh dobra jak nie chcesz to oddaj. I wyszedłem z założenia, że gdybym nie kupił to nie byłoby kłopotów i kasy w portfelu więcej :wub: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 13 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 trza bylo powiedziez ze skoro nie chce to oddasz sąsiadce - tej z fajnym biustem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 13 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 A wystarczyło powiedzieć " dlatego bo Cię kocham i chciałem sprawić Ci przyjemność " i kobieta była by cała w skowronkach . Czasami trzeba użyć trochę dyplomacji . Kobiety lubią gdy się mówi do nich , że ją kochasz . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 13 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 Posłucham bardziej doświadczonych Będzie na następny raz! Co nie zmienia faktu, że jestem w szoku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 13 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 jak to mowia... o swoja kobiete trzeba dbac bo.. zawsze sie moze znalezc ktos kto ... zrobi to za Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 13 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 Ogólnie kobiety same niewiedzą czego chcą, a jak tego nie dostaną to są wk......ne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 13 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 A co przeskrobałeś? <- pewnie tak pomyślała:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedkarzyk1 Opublikowano 13 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 No nie Maciek następnym razem kup jej czekoladki jak nie będzie chciała zjedz sam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 13 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 Ha ha chyba będzie trzeba tak zrobić ps byłem sprawdzić lód, ma 7-8cm dość bezpiecznie się stąpało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soniacz Opublikowano 15 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 Ja też zawsze żonie kupuję czekoladki, bo w razie czego sam je zjem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 15 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 (edytowane) ..a ja swojej obecnej kupiłem Konia [full-blood] i powiedziałem-masz prezent za całokształt.Czekoladek nie kupuje,jeszcze by ją rozdęło i co wtedy? Edytowane 15 Grudnia 2012 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-jakubnob- Opublikowano 15 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 heheh w pensjonat ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedkarzyk1 Opublikowano 15 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 ..a ja swojej obecnej kupiłem Konia [full-blood] i powiedziałem-masz prezent za całokształt.Czekoladek nie kupuje,jeszcze by ją rozdęło i co wtedy?Basko.JPGJak co wtedy nogi do góry i ćwiczymy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi