Skocz do zawartości

Samoróbki - wobler129

Rekomendowane odpowiedzi

Nono , u mnie jakoś teraz gorzej :unsure: dzisiaj tylko jedno wyjście ładnego kleksa na szczęście zobaczył mnie w porę i zawrócił :D . A na szczęście dlatego ze ostała by mu się testowa kotwiczka zamiast kółeczka na taką ósemkę z dentalu była przypięta jak muszę więcej wobków sprawdzić to niesamowicie to czas oszczędza ale czasami zdarza się że coś się uwiesi :lol: .

• Like 1

Nie da rady nie mam sprzętu aby 5mm agraweczkę sfocić ;) prosta sprawa bierzesz drucik sprężysto twardy typ dental w moim przypadku ten 0.9

okrągłe kleszczyki muszą być solidne łapiesz drucik raz dookoła w lewo raz w prawo ściągasz , delikatnie jeszcze w rekach mzona zaciągnąć przeciwległe końce obcinasz gotowe agraweczka ma tylko tę zaletę ze szybko ją zmieniasz bez kleszczyków gołą ręką odrobina wprawy i trwa to 2s a z kółeczkami sami wiecie jak jest kleszczyki z kieszeni trzeba wyjąć dobrze złapać obrócić dwa razy dużo dłużej :D

Ja pierdzielę... Wstaję parę dni temu i widzę to:

zdjcie0104y.jpg

Uploaded with ImageShack.us

A za drzewami jeziorko z okoniami... I zamiast na ryby to "strugam mikołajka" w pracy...

zdjcie0108m.jpg

Więc dziś... Za tych co nie mogą.......... choćby bardzo chcieli!

zdjcie0109gu.jpg

Edytowane przez wobler129

Dzięki :)

Uwaga sytuacja z dziś :D

Kupiłem kobiecie bukiet róż. 1h później wręczam:

-Proszę Kotek dla Ciebie.

=Po co te kwiaty?

-No dla Ciebie - proszę.

=No ok, ale dlaczego???

-Tak po prostu.... - ehhh dobra jak nie chcesz to oddaj.

I wyszedłem z założenia, że gdybym nie kupił to nie byłoby kłopotów i kasy w portfelu więcej :wub: :wub: :wub:

A wystarczyło powiedzieć " dlatego bo Cię kocham i chciałem sprawić Ci przyjemność " i kobieta była by cała w skowronkach .

Czasami trzeba użyć trochę dyplomacji . Kobiety lubią gdy się mówi do nich , że ją kochasz .

• Like 1