Tomy Opublikowano 15 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 (edytowane) Z pontonem nie ćwiczę i dlatego nie daje pomadek.Pensjonat to 1500zł/m-c.Tak szczerze to ja doceniam kobiety które ze mną wytrzymały rok czy dwa co nie zmienia faktu że niesamowicie mnie wk...a widok opychającej się laski a już czekoladkami w szczególności.Jeszcze gorsze są chipsy i ten szelest przy pochłanianiu. Edytowane 15 Grudnia 2012 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 15 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 Na taki gest mnie niestety nie stać Nieźle Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-jakubnob- Opublikowano 15 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 eee tam lepiej konika do chalupy ^^ taniej i zona napewno nie da rady wychodowac pontonu ^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 15 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 (edytowane) Na taki gest mnie niestety nie stać Nieźle TomyWygrałem sprawę i kasę na której położyłem już lagę i tak wyszło.Sam próbowałem galopować ale skończyło się saltem w tył przez zad.Po za tym wszystkim to co ja wyprawiałem to i dwa konie by było mało.Powiem teraz na serio.Cieszę się jej szczęściem. Edytowane 15 Grudnia 2012 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-jakubnob- Opublikowano 15 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 heheh ja juz swoje spadlem ale nigdy przez zad mi sie nie udalo ^^ boli nie xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 15 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 Trochę zwłaszcza jak się plaśnie na brzuch.Powiem szczerze wolę KTM'a i konie mechaniczne.Ściągniesz manetkę i nie jedzie.Przed walnięciem na glebę były okrzyki-k...a zróbcie coś ze mną!!!-a wszystko to przed lożą szyderców,których zapewniałem że dla mnie to pikuś.No i dałem jak na westernie piętami,niestety w realu nie jest to takie proste.Dobra nie zagracam wątku.Pozdrowionka dla wszystkich w porzo dla swoich Pań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 15 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 (edytowane) ,,Powiem teraz na serio.Cieszę się jej szczęściem."Kto by się nie cieszył .... http://www.sadistic.pl/kobieta-na-koniu-vt159937.htm Sorry za off top, nie mogłem się powstrzymać Edytowane 15 Grudnia 2012 przez PaNeK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 15 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 Hehe widzę PaNek że głodnemu zawsze coś na jadłospisie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 15 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 przejrzałeś mnie na wylot, zawsze marzyłem o koniu ... i lepiej nie ciągnijmy tego tematu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 16 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 (edytowane) Panek ja z Tobą żadnego tematu nie zaczynałem i nie zanosi się na to więc nie mam czego ciągnąć.Wobler129 robisz dalej coś w tym spienionym PVC?Pytam bo się tak zastanawiam nad tym przy zastosowaniu w jerkach Boleniowych. Edytowane 16 Grudnia 2012 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 16 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 Hej, nic nie robię z tym PCV, teraz tylko drewienko... Bardziej mi się spodobało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 17 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 Ogólnie kobiety same niewiedzą czego chcą, a jak tego nie dostaną to są wk......ne. ostatnio widziałem dobry text: kobiety chcą tylko jednego.... WSZYSTKIEGO... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 17 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 Hej, nic nie robię z tym PCV, teraz tylko drewienko... Bardziej mi się spodobało No masz dobrego nauczyciela,którego niestety nie ma wśród nas z wiadomych powodów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 19 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 Miałem godzinkę dzisiaj... 2x warstwa - wszystkie już mają nabywców Uploaded with ImageShack.us Parę nowych kształtek na zaś - pstrągowe Uploaded with ImageShack.us pstrągowy 2x warstwa Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 19 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 Czym podpisujesz płetwę. Kupiłem nawet Gunze do detali i się maże pod lakierem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 20 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 Mam ten długopis-kreślak od Pana Sławka Szuszkiewicza. To jest unipin czy jakoś tak Są różne rozmiary, ten akurat jest chyba 0,05mm 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 20 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 Rapidograf. Końcówki od 0,13 mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 20 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 Zwykły cienkopis niezmywalny taki jak np. płyty się podpisuje czy inny ,wystarczy potem maznąć bezbarwnym akrylowym i problem z głowy.Pstrągówki pikne ale mnie to bardziej by interesowało zobaczyć w wodzie :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 20 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 Jeszcze wiszą więc narazie nie ma mowy o filmach A i nie ma kiedy, bo po ciemku wracam do domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 20 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 No ładne ładne Dobra robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 20 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 Jak będziesz miał coś nagrane to zapodaj ,bo ja w życiu pstrąga nie widziałem a chcę wobki zrobić i nie bardzo wiem jak do tego podejść :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 20 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 20 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 To wobki Pana Sławka. Ten też niezły wariat co? Zwróć uwagę jak od czasu do czasu tylko zalusterkuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 20 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 Ostatni wobek w moim wątku pracuje bardzo podobnie jak dwa pierwsze na pierwszym filmiku i nieźle odchodzi na boczki przy bardzo szybkim nurcie ,zgasiłem mu troszkę ogonek i chyba fajnie wyszło tylko trzeba by jeszcze na pstrągach potestować che che.Ten na drugim filmie rzeczywiście fajnie czasem błyśnie ,fajna akcja ,da się takie powielać czy to wychodzi taki co któryś?Rozumiem że takiego wariata wrzucam w Wiślany przelew i nie ma mowy o żadnym wykładaniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 20 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 Nie ma mowy o wyłożeniu, tu na filmie był mocny nurt w małym strumyku.Ja nie mam jeszcze powtarzalności jak Pan Sławek. SS Zrobi takich 9/10 a nawet 10/10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi