Skocz do zawartości

Samoróbki - wobler129

Rekomendowane odpowiedzi

Z pontonem nie ćwiczę i dlatego nie daje pomadek.Pensjonat to 1500zł/m-c.Tak szczerze to ja doceniam kobiety które ze mną wytrzymały rok czy dwa co nie zmienia faktu że niesamowicie mnie wk...a widok opychającej się laski a już czekoladkami w szczególności.Jeszcze gorsze są chipsy i ten szelest przy pochłanianiu.

Edytowane przez Tomy

Na taki gest mnie niestety nie stać ;) Nieźle Tomy

Wygrałem sprawę i kasę na której położyłem już lagę i tak wyszło.Sam próbowałem galopować ale skończyło się saltem w tył przez zad.Po za tym wszystkim to co ja wyprawiałem to i dwa konie by było mało.Powiem teraz na serio.Cieszę się jej szczęściem.

Edytowane przez Tomy

Trochę zwłaszcza jak się plaśnie na brzuch.Powiem szczerze wolę KTM'a i konie mechaniczne.Ściągniesz manetkę i nie jedzie.Przed walnięciem na glebę były okrzyki-k...a zróbcie coś ze mną!!!-a wszystko to przed lożą szyderców,których zapewniałem że dla mnie to pikuś.No i dałem jak na westernie piętami,niestety w realu nie jest to takie proste.Dobra nie zagracam wątku.Pozdrowionka dla wszystkich w porzo dla swoich Pań.  

Miałem godzinkę dzisiaj...

2x warstwa - wszystkie już mają nabywców :)

dsc0950nq.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Parę nowych kształtek na zaś - pstrągowe

dsc0949we.jpg

pstrągowy 2x warstwa

dsc0952ae.jpg

Ostatni wobek w moim wątku pracuje bardzo podobnie jak dwa pierwsze na pierwszym filmiku i nieźle odchodzi na boczki przy bardzo szybkim nurcie ,zgasiłem mu troszkę ogonek i chyba fajnie wyszło tylko trzeba by jeszcze na pstrągach potestować che che.

Ten na drugim filmie rzeczywiście fajnie czasem błyśnie ,fajna akcja ,da się takie powielać czy to wychodzi taki co któryś?

Rozumiem że takiego wariata wrzucam w Wiślany przelew i nie ma mowy o żadnym wykładaniu?