Kielo Opublikowano 3 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Wiele możliwości przy takim korpusie jest:-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupak2518 Opublikowano 3 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Jak weźmiesz się za kiełbiki to wstaw foto ja jestem pierwszy w kolejce po kiełbia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 3 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Ok kiełbiki się robią: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 3 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 (edytowane) Kurczę ja tez chciałem spróbować tego sposobu ale dwa podejścia w poszukiwaniu odpowiedniej ,spróchniałej topoli i dalej jej nie mogę pozyskać... To chyba najtrudniejsze z całej tej procedury Edytowane 3 Stycznia 2013 przez tomasxt 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 3 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Ze zwykłej lipy też się da. Z balsy też. Niekiedy robię z różnych drewienek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 3 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Na czym polega ta metoda robienia korpusów ? Mógłbyś mi to przybliżyć ? Nigdy nie miałem z takim spodobem do czynienia ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 3 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Przepraszam, że się wtryniam - http://www.corona-fishing.pl/Grupy/Warsztat/WARSZTAT_SS/25,forum_posty,807,4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 3 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Kolega wyżej podał najodpowiedniejszy link Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 3 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Dzięki Zaraz zapoznam się z treściami tam udostępnionymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 3 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Ciekawy sposób, ale chyba dość pracochłonny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 Tak. Ale zrobisz wszystko i kontrolujesz prace woblera od początku do końca. Zawsze wychodzi to co chcesz, nie ma rozczarowań. Teraz pada pytanie czy każdy wie czego chce... Bo można też robić tak - byleby pracował - jakoś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 Zgadza się, święte słowa! Wszystkie woblery robisz w taki sposób? Czy także z całego klocka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 Wszystkie wobki w ten sposób wykonuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 No to szacun kolego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 Sklejone do kupy "kiełbiki" Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myku1987 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 Jaka będzie wielkośc i waga tych woblerów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz 1973 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 (edytowane) Ja może swoje 2gr. do tematu woblera z dwu listewek.Zamiast silikonu używam dwustronnej taśmy klejącej, dostepnej w każdym sklepie z dywanami. Trzyma bardzo mocno, nie muszę czekać tych parę godzin aż wyschnie, a po rozklejeniu, resztki można usunąć w prosty sposób.Obie połówki sklejam, po dołożeniu ołowiu i stelarza, SUPER GLUE.Działa na 100% Edytowane 4 Stycznia 2013 przez Mariusz 1973 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 Jutro poprawiny na pstrągach, a ja mam 4 swoje wobki w pudełku eeee.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
papaja Opublikowano 4 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 W ten sam sposób (z dwóch połowek) swoje woblery produkuje firma Ugly Duckling, czyli popularne i znane "jugole". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muskellunge Opublikowano 5 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Tez robię od lat taka metoda jak wobler129,wyczytałem o niej(czyli 2 połówki i robienie komór powietrznych) w artykule Piotra Piskorskiego z 16 lat temu.Według mnie zdecydowanie największe możliwości daje ta metoda a i wobki wychodzą z praktycznie 100 % powtarzalnością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 (edytowane) W ten sam sposób (z dwóch połowek) swoje woblery produkuje firma Ugly Duckling, czyli popularne i znane "jugole". Dlatego takie łowne i tak ich szukali swego czasu? Ja dziś mam tyle km w nogach, że... padam. Pozdrowienia, jak rozszyfruję jak zgrać foto z aparatu na kartę to może uda się coś wstawić Ma ktoś linka do tego artykuły Piotra Piskorskiego? Chętnie bym poczytał Edytowane 5 Stycznia 2013 przez wobler129 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 (edytowane) Z dziś 40-staczek Wziął w rynnie niedaleko korzeni na trzymanego w nurcie "kiełbika" tylko w innej szacie... Łobuz wbił mi kotwicę w palca i później ją wyszarpał Uploaded with ImageShack.us Edytowane 5 Stycznia 2013 przez wobler129 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 5 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Piękna rybcia. Ty go ukułeś to on Ciebie czyli 1-1.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Ha ha faktycznie - tak tego nie rozpatrywałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Gratki Maćku, piękny marzy mi się taki i to jeszcze na swojaka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi