wobler129 Opublikowano 12 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 Nie tnę, ale robię z dwóch połówek zgadza się Sprzedaję jak mam nadmiar... Ostatnio kiepsko za co wszystkich zainteresowanych przepraszam Sesja się zbliża... Zaliczenia już lecą... Ale chemię ćwiczenia mam już na 5 a teorię dziś zaliczyłem na 3 i pół Najgorsza chyba będzie matma i fizyka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 12 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 To życzę powodzenia w nauce. Musze powiedzieć, że jako młody Tata to i tak jakoś dużo czasu znajdujesz na zabawę w woblery. Łamaniec wypasiony. Jak znajdziesz jakieś stare foty to wrzucaj, bo aż miło popatrzeć. Pozdrawiam Paweł 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Endzik22 Opublikowano 12 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 W Kalsku na Zywieniu jestes?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 12 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 W Kalsku na Zywieniu jestes?? Dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Endzik22 Opublikowano 12 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 Spoko... To dasz rade:P hehee Tylko sie nie stresowac;p Szkoda ze nie jestes na KTZ dal bym ci materialy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 13 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 To z 2-3 lata temu sobie wymyśliłem takie połączenie... Cykada z gumą ale tak nieco inaczej Fajnie=dziwnie=niespotykanie to to to to pracuje A wpadłem na to kombinując - co zrobić, żeby cykada pracowała w opadzie... i łowiło to to to 30-staczekUploaded with ImageShack.us 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 13 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 Dobre Cyku,cyku z opadziku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 14 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 Fajna i, jak widać, skuteczna hybryda. Nigdy wcześniej się z taką nie spotkałem Wirówki z gumą już były, hardbaity z takowym zakończeniem również, ale cykada to dla mnie novum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 14 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 Pan Sławek robił to duuuuużo wcześniej już, ale niekoniecznie w takim wykonaniu Fajne efekty można uzyskać - w tym założenie-praca w opadzie. Podczas pracy guma/blaszka pracuje jak wobler łamany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myku1987 Opublikowano 14 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 (edytowane) Maciek jak Ci idzie robienie kiełbików pod pstrąga???Sorki za podwójny wpis Edytowane 14 Stycznia 2013 przez Myku1987 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 14 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 Maciek jak Ci idzie robienie kiełbików pod pstrąga??? Na tym etapie muszę iść nad rzekę i zrobić tam odpowiednie zabiegi... pon-pt od rana do wieczora jestem w pracy a do końca stycznie każdy weekend mam na uczelni, a wieczorem jak mam chwilkę czasu to nie mam jak ich przetestować po ciemku.... Więc czekają na mój dzienny czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 To też z czasów jak Pan Sławek był u mnie i razem łowiliśmy i działaliśmy na warsztacie... Jazgarz! Na cykadę. Kopnął delikatnie w opadzie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 16 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 Ten patent z cykadami tylko takimi mikro do 2 cm sprawdzę u siebie na pstrągach daje do myślenia 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 19 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 To jeszcze coś z tych z kiedyś... Takiego kiedyś zmajstrowałem na pstrąga, oklejany: Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 27 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 (edytowane) Tydzień mnie tu nie było... ok to wszystko na studiach mam zaliczone, została tylko nieszczęsna matematyka za tydzień... Nie mam czasu kurcze nic skrobać, ........ - nie przeklinamy , nie przeklinamy ! Chyba z 3 lata temuUploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Edytowane 27 Stycznia 2013 przez WOBLER-W1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 3 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 Jutro mam ostatnie egzaminy na uczelni, mam nadzieję, że pójdzie ok Już nie chciało mi się dziś wieczorem uczyć i skleiłem trochę listewek do wobków - jutro będą gotowe do dalszych prac 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 3 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 no nareszcie... pamiętaj,że czekam na krąpiki :D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 3 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 Pamiętam... I przepraszam wszystkich zainteresowanych za zaniedbanie ale z tą uczelnią,pracą,rodziną - wszystko razem to mieszanka wybuchowa Jak dołożyć jeszcze hobby... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 3 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 spox... wiadomo,najpierw rodzina,nauka praca a potem to już tylko wykonuj te swoje małe dzieła sztuki pzdr 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 3 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 Maciek, a ja czekam na krąpiska. Pamiętasz jeszcze? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 4 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 Maciek, a ja czekam na krąpiska. Pamiętasz jeszcze?Oczywiście, że pamiętam, są wystrugane już nawet. Ale pierw mniejsi bracia Do maja jeszcze trochę, przed sezonem na pewno będą u Ciebie Andrzeju! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 4 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 Trzymam kciuki za egzamin(y) i czekam na fotki kolejnych prac Powodzenia! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 4 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 No to wszystko zaliczone Dziś odrysowałem kształty wobków na listewkach, jutro je powycinam... Przynajmniej tak planuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 4 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 Oczywiście, że pamiętam, są wystrugane już nawet. Ale pierw mniejsi bracia Do maja jeszcze trochę, przed sezonem na pewno będą u Ciebie Andrzeju!Dziękuję za pamięć. I dobrze by było gdyby część schodziła na max. 0,5-1 m a reszta na max 1,5-2,0 m przy wedzisku tuż przy lustrze wody. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 4 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 miałem napisać wcześniej,że pewnie nie zaglądasz na j.b bo po prostu "OPIJASZ" sukces :D Ale powaga,gratulacje wielkie...Jednak swoją drogą to troszkę się dziwię,że jednak dzisiaj nic a nic... Chyba,że czekasz na "łykenda"... pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi