krystiano1981r Opublikowano 7 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 no,teraz to co innego i widać,że robota wre... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 7 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Niby głupie i banalnie proste... widzicie brązowe linie dzielące połówki? Nic nie trzeba rysować, tylko skleić i mamy wszystko na tacy Pan Sławek to ma głowę... W życiu bym sam na to wszystko nie wpadł. 48szt Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 7 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Jednak w taki sposób pozyskany kawałek drewna na duszę - aż miło popatrzeć jak powraca do życia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychun Opublikowano 7 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Niby głupie i banalnie proste... widzicie brązowe linie dzielące połówki? Nic nie trzeba rysować, tylko skleić i mamy wszystko na tacy Pan Sławek to ma głowę... W życiu bym sam na to wszystko nie wpadł. 48sztW ten sposób (połówki) to wielu od dawna robi. To nie znowu jakiś "nobel" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 7 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 (edytowane) Zapewne....... ale ilu z tych wielu tak dokładnie pokaże oraz szczegółowo opisze cały ten proces ?????? Edytowane 7 Lutego 2013 przez rybson 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychun Opublikowano 7 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Zapewne....... ale ilu z tych wielu tak dokładnie pokaże oraz szczegółowo opisze cały ten proces ??????Ojca juz nie poproszę. A pozostałych dwóch, których znam są mało internetowi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 7 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 (edytowane) Myślę, że zapoznanie się z artykułem warsztatu słynnego SS jest szalenie ułatwiające w osiągnięciu odpowiedniej akcji przynęty. Tam proces zobaczysz swoimi oczami. Edytowane 8 Lutego 2013 przez madpaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 8 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 W ten sposób (połówki) to wielu od dawna robi. To nie znowu jakiś "nobel"Nie neguję tego. Ale ich nie znam A Pan Sławek w czasach gdy nie było internetu itp itd... Jestem cały czas w szoku mimo iż to już... 3-4lat 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolo Opublikowano 8 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 No to poznajmy się. Jacek jestem. Wprawdzie jeszcze nie mam swojego wątku ale w "Woblerowej wariacji" na str. 129 są moje woblery, z których 6 szt. było robionych z połówek. W sieci jest pełno filmików pokazujących jak to zrobić, głównie japońskich. U mnie powód był bardzo prozaiczny, miałem tylko cienkie listewki lipowe a chciałem zrobić większe woblery. Dla wzmocnienia po sklejeniu wierciłem boki na wylot i wklejałem wykałaczki. Woblery te robiłem jakieś 5-6 lat temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 8 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 Tak przez neta to poznawać się można... 5-6 lat temu to prawie jak ja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 8 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 Uploaded with ImageShack.us 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 8 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 normalnie jak SUB-ZERO z the mortal kombat.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 9 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 (edytowane) normalnie jak SUB-ZERO z the mortal kombat.... Hehe no dokładnie..przypomniały się stare czasy jak się siedziało nad "konsolą" i robiło FATALITY .. Edytowane 9 Lutego 2013 przez bobesku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 9 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 co prawda to prawda :rolleyes: pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 9 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 (edytowane) Hehe no dokładnie..przypomniały się stare czasy jak się siedziało nad "konsolą" i robiło FATALITY .. No to była fajna giera i fajne czasy.Teraz w 99% grafa super i zero grywalności. Edytowane 9 Lutego 2013 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 9 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 22x kiełbiki 6cm Uploaded with ImageShack.us 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 9 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 zamawiam kilka dla mnie... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 9 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 Ok Właśnie kombinuję malowanie kiełbika i mam 3 różne wersje... I nie wiem którą wybiorę. Muszę pomysły przenieść na drewienka i wszystko będzie jasne Ale do malowania jeszcze ho ho ho ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 9 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 myślę,że malowanie na wzór kiełbia Kesslera będzie ok http://www.google.com/search?q=kie%C5%82b+kesslera&hl=pl&client=firefox-a&hs=q9W&tbo=u&rls=org.mozilla:pl:official&tbm=isch&source=univ&sa=X&ei=hlgWUY_vJMjNsgag7IF4&ved=0CCwQsAQ&biw=1252&bih=585 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 9 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 Tak, tylko te boczki od brzuszka... Raz są kremowe, raz niebieska perła, a kiedy indziej złota perła I tak główkuję... Zrobię wszystkie 3 opcje i zobaczymy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 9 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 tak,to może być naprawdę ciekawe.... no to kombinuj chłopaku,na pewno źle nie będzie... pzdr 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 9 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 Zostało jeszcze 15x krąpików... Ale to na jutro już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 9 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 Moglibyście napisać mając 3 stopni agresywności pracy woblerka jakimi najbardziej lubicie łowić? Piszę o łowieniu ryb w rzece. Proszę wziąć pod uwagę fakt, iż wobki bardzo drobno pracujące ściągane z nurtem prawie w ogóle nie pracują, do takich celów najlepsze są chyba agresywne i średnie. Pod prąd wszystkie z niżej wymienionych mają zastosowanie: 1. Agresywne, mocno pracujące, głównie X choć nie koniecznie2. Średnio, nie wychylają się tak mocno, często łeb wobka lekko tylko się wychyla, ogonek nieco mocniej3. Drobna praca, delikatne wychylenia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 9 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 Fotka BLASK! Jesli chodzi o łowienie w rzece nizinnej i pstrągowej lubię takie drobno chodzące,ale z wyjątkmi:jak nie biorą,jak woda brudna itp.Czyli najczęsciej 3,czasem 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 9 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 (edytowane) jedyneczka i dwójeczka to u mnie podstawa,rzeczki o małym lub średnim uciągu wymuszają użycie wabika mocno lub średnio mocno pracującego.... ;)dodam jeszcze,że jak ktoś obserwował uciekającego przed drapieżnikiem kiełbia to wie o czym piszę,... Edytowane 9 Lutego 2013 przez krystiano1981r 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi