jankelos Opublikowano 13 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 wobler129 z jakiej folii robisz te łuski? Ja robię ze zwykłej spożywczej ale jak dociskam gąbką to mi się wgniatają.Pozdrawiam. PS Mega wobki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 13 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 Hej, też robiłem z zwykłej i było "tak se"... Samoprzylepna folia dostępna w rolkach - jak taśma klejąca. Odciskam na czymkolwiek, przyklejam i wygładzam. Nawet na okrągłych powierzchniach się nie zagina/marszczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 13 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 Maćku, ta czarna kreska na środku po obwodzie tych korpusów to klej czy jakiś sylikon ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jankelos Opublikowano 13 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 Hej, też robiłem z zwykłej i było "tak se"... Samoprzylepna folia dostępna w rolkach - jak taśma klejąca. Odciskam na czymkolwiek, przyklejam i wygładzam. Nawet na okrągłych powierzchniach się nie zagina/marszczy.Dziękuje za odpowiedź. Trzeba kupić i wypróbować. Najpierw odciskasz i potem przyklejasz czy na odwrót?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 13 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 Dziękuje za odpowiedź. Trzeba kupić i wypróbować. Najpierw odciskasz i potem przyklejasz czy na odwrót?PozdrawiamZobacz temat "Łuski z folii aluminiowej", jest na forum. Jest tam kilka fajnych patentów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 13 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 Różnie... Jeśli chodzi o wzór z foto to najpierw wyciskam na pilniku i potem przyklejam. Maćku, ta czarna kreska na środku po obwodzie tych korpusów to klej czy jakiś sylikon ? Sylinkon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 14 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 Przez weekend będzie zastój... Jadę na pstrągi pt-nd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 17 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 Nawet ryby nie złowiłem... Ale to nic. Zabieram się od jutra za rozpoławianie na połówki, dam jutro fotki Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 17 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 Maćku nie przejmuj się,Drawa już tak ma że często wraca się stamtąd o kiju......ale te widoki-jedna z piękniejszych rzek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 17 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 Fakt prze prze przepiękna Cudo normalnie, doły - szok........................... Aż żal, że nic nie stukało jakbyśmy chcieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 18 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 ekstra odcisk na folii 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 18 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Już są rozpołowione... Teraz kolejno - stelaże, obciążenie i inne wewnętrzne bajery Uploaded with ImageShack.us 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 18 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 no i to rozumiem,nad wodą złapał świeży oddech i ostro z robotą rusza... :D szkoda,że rybek nie było,ale cóż tak to czasem bywa.. pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 18 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 No robią się Będę się starał codziennie po około 1h, żeby w miarę to szło... Żeby nie było, że za 2mies. dopiero będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 20 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Wobki wczoraj dostały stelaże Dziś planuję je wstępnie obciążyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 20 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Cześć Maciek jeśli to nie tajemnica to powiedz jakiego kleju używasz do łączenia połówek.Też zacząłem robić i nie wiem co najlepiej użyćpozdrawiamsebson Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 20 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Klej to np. Distal Dziś nie wiem jak z czasem... czy posiedzieć do nocy i zrobić czy rano wstać w miarę ogarniętym do pracy, bo wyspać i tak już dawno się nie wyspałem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 20 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Polak jak nie wyspany to wku......(zły) lepiej zgrać oko z poduchą ,potem wszystko przychodzi łatwiej.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 20 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Jeśli chodzi o sklejenie listewek to sylikon. Teraz tak czytam i nie wiem czy chodzi o sklejenie połówek do kupy Czy sklejenie listewek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 20 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Małe krąpiki dociążone Większe 6cm kiełbie jutro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 20 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 no już nie mogę się doczekać aż jakieś pierwsze fotki z malowaniem wstawisz... no i oczywiście czekam na priv jak już "wyschną".... pzdr 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 20 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Oj znam ten ból i często mam też takie dylematy Klej to np. Distal Dziś nie wiem jak z czasem... czy posiedzieć do nocy i zrobić czy rano wstać w miarę ogarniętym do pracy, bo wyspać i tak już dawno się nie wyspałem.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 20 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Połowa dociążona, może nawet więcej.. Więc nie jest źle Miłej nocy i pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 21 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 Wszystkie wobki wstępnie dociążone Dziś/jutro zacznę już je sklejać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 21 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 Jeśli chodzi o sklejenie listewek to sylikon. Teraz tak czytam i nie wiem czy chodzi o sklejenie połówek do kupy Czy sklejenie listewek.Chodziło mi na gotowo myślałem że potrzebny super duper wodoszczelny a tu distal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi