wobler129 Opublikowano 22 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 Tak wygląda sklejanie... Można dawać tylko w przedniej i tylnej części. Ja daję asekuracyjnie jeszcze po środku 3 ważne punkty z klejem... Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 22 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 Kinder niespodzianki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 22 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 Kinder niespodzianki? Tak W środku są zabawki, które nadają im charakterku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 22 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 To trochę tych zacisków trzeba mieć 3 X kilkadziesiąt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 22 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 Ano Na dwóch spokojnie też da radę Dlatego robię to na 2x. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 22 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 Maciek a jak tam z kiełbikiem,szatę już dobrałeś odpowiednią...?pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 22 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 Jeszcze nie Pierw pływanie muszą zaliczyć. Nie wiem kiedy to nastąpi w tyg pracuję a w weekend od ciemnego do ciemnego studia. Zwolnię się któryś dzień pracy chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 22 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 I dziś zmiana... I kolejne zaklejone W tygodniu muszę je wszystkie wziąć nad wodę i ustawić, tak jak pisałem zwolnię się z pracy nieco wcześniej Później szpachlowanko i... malowanko 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 22 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 no takie konkrety,to można czytać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 23 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 Ok już po uczelni - sklejam kolejne... krąpiki 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 24 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 Ostatnie krąpiki sklejone W tygodniu tak jak pisałem - ustawię je w nurcie I potem szpachlowanko... Mam nadzieję, że do weekendu się uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 26 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 Powoli to idzie... Będą znowu opóźnienia. Uploaded with ImageShack.us 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 26 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 jak wielkie te opóźnienia Maciek... ?chyba na sezon się wyrobisz...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 26 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 Ciężko mi pisać o terminach ta praca, studia mega komplikuje wszystko Właśnie miałem 40min i wyciąłem miejsca na ster, teraz idę usiąść po całym dniu... Pojutrze urwę się lekko z pracy i wstępnie ustawię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 26 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 ano tak to bywa,a ten post to taki żarcik,wiadomo,że są rzeczy ważniejsze .... pzdr 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 27 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 (edytowane) 6cm kiełbiki wstępnie ustawione, jutro krąpiki 4cm i później szpachlowanko Edytowane 27 Lutego 2013 przez wobler129 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 28 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 Dziś kończę 3szt krąpi 7cm Już ustawione, wieczorem uszczelnienie sterów tylko. I popołudniu idę ustawić wstępnie krąpiki 4cm. W weekend powinno być szpachlowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 1 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 Kiełbie 6 zaszpachlowane. Jutro krąpiki 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 1 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 a w niedzielę po mszy malowanko...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 1 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 Niestety nie W tyg dopiero o ile ogarnę w miarę szybko chemię na weekend... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 1 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 nie no chemia bardzo ważna rzecz..... szczególnie podczas malowania wobków :D pzdr 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 1 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 No i krąpiki też prawie poszpachlowane... zostało kilka szt na jutro Zawsze wychodzę z założenia, że lepiej coś zrobić wcześniej.. by później mieć mniej pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 2 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 Wszystko zaszpachlowane Dziś dobre 3h sprzątałem kącik wędkarski, jutro szlifuję szpachel w wobkach i w tygodniu pójdą w podkład i będę gotowe do malowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 3 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Wieczorkiem mała dawka malowania... próbowałem 6cm kiełbika pomalowac na... kiełbika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 3 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Armia.... Schną: Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi