Wędkamojehobby Opublikowano 3 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Hehe Biała Armia - Bajm 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 3 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Hehe A no to miałbyś planowo... kiełbUploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 3 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Oryginalnie pomalowany, myślę że rybki go polubią 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 3 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 no fajnie... ta perełka zrobi wrażenie w wodzie... super to wygląda Maciek... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 4 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Planuję wziąć sobie dzień wolnego na pomalowanie wszystkich Jutro muszę się wziąć za chemię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 4 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Chemia w lurebuildingu ważna sprawa . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 4 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 np taka...? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 5 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 He he. W czwartek wszystkie mam zamiar pomalować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 6 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 Praca wobka mojego mistrza... Pana Sławka: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 6 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 Łoł ! ładnie ! to bezsterowiec ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 6 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 To wobler tonący, testowany przy jednym najmniejszym z możliwych sterów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 6 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 Bardzo ciekawa, na ogół trudna do osiągnięcia praca tego kilerka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 7 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 Pomalowane Dziś dam jakieś fotki, jest kiełb, jest ciemny brąz ze złotym ala koza i jest ala strzebelka lub ogolnie naturalna rybka srebrno-jasno zielonkawa z plamkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 7 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 (edytowane) Na foto źle wyszły kolory... To nie żółty ani seledynowy tylko jasny zielony Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Kiełbie Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us ala koza - miał być ciemny, inny i jest Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us I pstrążek jeden tylko dla mnie Edytowane 7 Marca 2013 przez wobler129 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkamojehobby Opublikowano 7 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 Ala koza wzór Ci chyba ukradnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 7 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 He he Spoko Już kiedyś coś podobnego robiłem, ponad rok temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 7 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 (edytowane) Ta koza inna niż wszystkie bardzo ładne malowanie Edytowane 7 Marca 2013 przez rybson 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 7 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 Jutro z rana wstanę 1h wcześniej i przed pracą lakierowanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 7 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 Maciek, przesyłka dotarła jak widzę. To dobrze, że sprawa załatwiona. A przy okazji - jak tam moje krąpiska? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 8 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 Tak przesyłka jest. Krąpie czekają Pierw maluchy, bo sezon w pełni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 8 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 Maciek super to wygląda,juz się nie mogę doczekać na przesyłkę... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
platynowłosy Opublikowano 8 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 Bagnecik od AK-47? coś mi się wydaje, że to z składów armii szwajcarskiej.... PozdrawiamAle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 8 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 coś mi się wydaje, że to z składów armii szwajcarskiej.... PozdrawiamAle Chyba masz rację Maciek super to wygląda,juz się nie mogę doczekać na przesyłkę... Oczywiście W przyszłym tyg będą gotowe. Niestety dla wszystkich nie wystarczy... Ale będą za jakiś czas kolejne Dla Ciebie są zaklepane, bo byłeś namber łan Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 9 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 Wobki będą gotowe pod koniec tygodnia, ewentualnie jak będzie poślizg to w weekend je ustatecznie ustawię na rzece. Fajnie się prezentują Pozdrowienia dla wszystkich czytających i śledzących. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkamojehobby Opublikowano 9 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 Wobki będą gotowe pod koniec tygodnia, ewentualnie jak będzie poślizg to w weekend je ustatecznie ustawię na rzece. Fajnie się prezentują Pozdrowienia dla wszystkich czytających i śledzących. Watching you ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi