krzychun Opublikowano 9 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 Praca wobka mojego mistrza... Pana Sławka:A jest filmik z pracy w równym uciągu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 9 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 Tu uciąg był mniej więcej równy wszędzie nie było żadnych cofek itp. tematów. I nie był bardzo szybki. Kurde chyba nakręcę Wam film i pokażę jak szczupakowy wobler wywija na stojącej wodzie bo myślę, że nie rozumiecie o co chodzi... To nie jest sprawa nurtu a konstrukcji woblera Dobry wobler na spokojnej wodzie robi to samo, tylko ciężko samemu nagrać film, a nawet z drugą osobą - żeby przeprowadzać po odcinkach 2-3m woblera. Najłatwiej jest go wsadzić w nurt i kręcić. Ale nie ma sprawy w tygodniu spróbuję nakręcić filmik pewnie mi się to nie uda, żeby pokazać o co chodzi, ale spróbuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychun Opublikowano 9 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 Tu uciąg był mniej więcej równy wszędzie nie było żadnych cofek itp. tematów. I nie był bardzo szybki.Nie chodzi o cofki i takie tam. Wystarczyłoby aby równo ciągnęło.Tu nie chodzi o moje niedowierzanie, ale wiadomo, ze w takiej wodzie jak na filmiku, sporo woblerów mniej lub bardziej szaleje. Zastanawiam się tylko, czy te osławione i wychwalane SS szaleją też w równym uciągu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezes79 Opublikowano 9 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 Kurde chyba nakręcę Wam film i pokażę jak szczupakowy wobler wywija na stojącej wodzie bo myślę, że nie rozumiecie o co chodzi... To nie jest sprawa nurtu a konstrukcji woblera Dobry wobler na spokojnej wodzie robi to samo, tylko ciężko samemu nagrać film, a nawet z drugą osobą - żeby przeprowadzać po odcinkach 2-3m woblera.Ale nie ma sprawy w tygodniu spróbuję nakręcić filmik pewnie mi się to nie uda, żeby pokazać o co chodzi, ale spróbuję Hmmm. Sam chętnie bym to zobaczył, więc czekam z niecierpliwością 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 9 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 chyba jestem w gronie szczęściarzy......... już to widziałem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 9 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 No Kristiano Ty chyba miałeś ode mnie te mykające na spokojnej Na spokojnej także "szaleją" czy też w równym uciągu Zapewniam. Ok zrobię filmik w tygodniu z większym krąpiem... Przy większych to słyszałem, że w ogóle jest to niemożliwe... A jednak 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 9 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 Większym czyli tym 10 cm dla mnie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 9 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 No Kristiano Ty chyba miałeś ode mnie te mykające na spokojnej dokładnie Maciek,te same miałem i mam.... mam nadzieję,że już wkrótce będą następne.... pzdr 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 10 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 Nie, 10-tek dla Ciebie jeszcze nie robiłem, są tylko wystrugane Ale podobne, nieco mniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 12 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 Dziś wklejam stery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 12 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 Dla wszystkich, którzy mówili, że to nurt wpływa na odskoki, myki itp itd. . Tak lub podobnie pracuje DOBRY WOBLER. Dość duży bo kilkunasto gramowy 8cm wobler w wodzie stojącej: 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 12 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 dobrze,że ja tak nie mówiłem bo by mi teraz "łyso" było... :D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRS1985 Opublikowano 12 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 Dla wszystkich, którzy mówili, że to nurt wpływa na odskoki, myki itp itd. . Tak lub podobnie pracuje DOBRY WOBLER. Dość duży bo kilkunasto gramowy 8cm wobler w wodzie stojącej: Zajebiaszczy Maciejka , a powiedz mi jeszcze jaka nutka w tle bo mnie pokopała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia023 Opublikowano 12 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRS1985 Opublikowano 12 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 @Wiśnia thx , Maciej już mi podesłał linka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezes79 Opublikowano 12 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 Prac kozacka dzięki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 13 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 jesteś mistrzem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 13 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Mistrzem jest Pan Sławek znany jako S S Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 13 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Maciej zajefajnie pracują te Twoje tytułowe samoróbki Kurcze normalnie chodzą jak drobnomieszczańskie pijaczyny wychodzące wieczorem ze swych melin 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 13 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Czekam na kółeczka łącznikowe jeszcze tylko aż dojdą do mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 13 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 korepetycje u SS zdziałały cuda jak widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 13 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Dla wszystkich, którzy mówili, że to nurt wpływa na odskoki, myki itp itd. . Tak lub podobnie pracuje DOBRY WOBLER. Dość duży bo kilkunasto gramowy 8cm wobler w wodzie stojącej: Czapki z głów Maćku, demiurgu lurebuildingowy. Tchnąłeś życie w martwy przedmiot,a sztuka to nie lada Po cichu liczę, że wkrótce zajmiesz się czymś bezsterowym na zębate damy i że stworzysz coś równie smakowitego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 13 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Mam w planie bezsterowe smakołyki... Ale jak wiecie jestem bardzo ograniczony czasowo Pon-pt praca prawie do 17:00 później jedzenie i lecę do córeczki i dziewczyny. W weekendy jeszcze lepiej bo 3/4 uczelnia od 7 do 20:30 i tak w kółko... Jeszcze w między czasie na studia muszę się uczyć, na jakieś rybki wyskoczyć no i... robić przynęty.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 13 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Maciej i Ty na to wszystko masz czas?? Nie no pełen szacun...Jak ostatnio widzieliśmy się nad Drawą, to trzeba było pochwalić się fotkami córki i twojej lepszej połówki ....czekam na te bezsterowe smakołyki, bo może jakiegoś przytulę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 13 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 No jakoś wszystko trzeba pogodzić... Najważniejsza rodzina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi