Dienekes Opublikowano 13 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Święte słowa - rodzina najważniejsza Nie mniej jednak, bardzo jestem ciekaw jerkowych wyrobów i, choć uczyniłem to już kiedyś, ustawiam się w kolejce to takowego wabia Twej produkcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 15 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 Nadal czekam na kółeczka - dziś powinny być. W weekend ustawię wszystkie woblery Zabrałem się za parę sztuk łamańców... prawdziwych łamańców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 16 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 Kółeczka są, wobki uzbrojone, dziś i jutro ustawianie. I tu np. gotowy już krąpik w kolorze al'a koza, i kiełbik w kolorze pstrąg potokowy Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 16 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 I są już ustawione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 16 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 o to znaczy,że już za "chwilkę" można będzie testować....? :D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 16 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 albo mnie wzrok myli, albo zaczołeś wybijać 129 na płytce z poliweglanu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 16 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 Tak, jest 129 na poliwęglanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 16 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 fajne to "129" na sterze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 16 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 17 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 Łamańce leżą połamane... W tygodniu będę je dociążał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 17 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 Planuję też zrobić minoga strumieniowego w paru kawałkach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 18 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 A łamańce spod metody SS... to jest mistrzostwo. Co mam zrobić? Ogonek ma stać praktycznie w miejscu, lekko drgać, wężyk - czy ma napieprzać? Ha ha wszystko się da! Uploaded with ImageShack.us 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 18 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 (edytowane) Zapowiadają się ciekawie Maciek czekam na malowanko Edytowane 18 Marca 2013 przez kubaS 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRS1985 Opublikowano 18 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 mniam mniam maciejka jak długie sa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drago75 Opublikowano 18 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 Hmmm, do ilu Maciek mogę policzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 18 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 Marcin to pisz za wczasu jak chcesz, żeby pracowały, jeszcze mogę trochę zrobić :) około 7cm mają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 18 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 Do wszystkich, którzy coś kupili... jutro wysyłam paczuszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drago75 Opublikowano 18 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 Maciek, wiesz że na fajne woblery to ja łasy bardziej niż ksiądz na niedzielną tacę, więc rób bo się piszę na kilka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 18 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 A łamańce spod metody SS... to jest mistrzostwo. Co mam zrobić? Ogonek ma stać praktycznie w miejscu, lekko drgać, wężyk - czy ma napieprzać? Ha ha wszystko się da!(...)Wszystko Skoro wszystko, i jest to takie banalnie proste, to ja uprzejmie poproszę taki, że głowa robi x, albo y, jak wolisz, a ogonek "ma stać praktycznie w miejscu".Albo nie, ułatwię Ci życie - niech część z głową idzie prosto jak przecinak, bez pracy czy "myków", a sam ogon niech jak to ująłeś "napieprza". A co tam. Jak ułatwiać, to ułatwiać.Poproszę o pływającego, nurkującego do jakiś 5 metrów i niech leciutko drga - żadnego wężyka czy napieprzania. Wybierz sobie proszę, która wersja jest najłatwiejsza.Nie chcę być złośliwy , ale mnie podpuściłeś słowami "Ha ha wszystko się da!" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 18 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 Nie rób jaj Ja już wiem jak będą pracować, przód stoi ogon miesza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 18 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 A poza tym wszystko co napisałeś jest realne i już robiłem takie woblery, tylko z końcówką za bardzo się wczułeś... Jak to przy końcówkach bywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 18 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 (edytowane) Nooo, skoro Ci przód stoi, i ogonek miesza, to wszystkie panie, tfu, chciałem napisać ryby - są szczęśliwe Bo przy końcówce należy się wczuwać, by przyjemność mieć! Edytowane 18 Marca 2013 przez woblery z Bielska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 18 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 Aha i ja też nie chcę być złośliwy, ale prześledziłem Twój wątek i widzę w którym kierunku idziesz... Mnie wygląd przynęt nie rajcuje aż tak jak praca I martwi mnie to, że ciągle ode mnie chcecie bym coś udowadniał - jak np. odjazdy i nurt rzeki bla bla bla - nie mam czasu, żeby Was wszystkich zaspokoić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 18 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 I skoro łapiesz mnie za słówka - to nie jest takie banalnie proste, bo wtedy umiałbyś to uzyskać i nie musiałbyś się prosić o przedstawienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 18 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 Aha i ja też nie chcę być złośliwy, ale prześledziłem Twój wątek i widzę w którym kierunku idziesz... Mnie wygląd przynęt nie rajcuje aż tak jak praca I martwi mnie to, że ciągle ode mnie chcecie bym coś udowadniał - jak np. odjazdy i nurt rzeki bla bla bla - nie mam czasu, żeby Was wszystkich zaspokoić.Dziękuję za prześledzenie moich starań - zapewne nie umknął Ci fakt, że pierwsze woblery tworzyłem już w latach osiemdziesiątych ubiegłego wieku... Dziś stać mnie już na to, by moje przynęty łowiły ryby i cieszyły oczy - moje oczy. Bo ja lubię, gdy wobler również wygląda tak, jak chcę. Uważam że Twoje wobleki również przeszły metamorfozę, ale to jest mniej ważne od ich głównego celu - mają łowić. Uroda jest względna i zależy od oczu patrzącego, a przecież ryby widzą zupełnie inaczej niż my. Wracając do meritum, pierwszy raz Cię o coś prosiłem, więc nie mów do mnie w liczbie mnogiej, że niby ciągle coś chcemy. Publicznie się zadeklarowałeś, a ja publicznie powiedziałem - sprawdzam. I skoro łapiesz mnie za słówka - to nie jest takie banalnie proste, bo wtedy umiałbyś to uzyskać i nie musiałbyś się prosić o przedstawienie Wcale nie twierdzę, że jest to banalnie proste. Wręcz przeciwnie, twierdzę że przy zachowaniu wszystkich podanych wyżej warunków, jest niewykonalne. Z całą odpowiedzialnością za słowa.Pozdrawiam serdecznie i bez cienia złośliwości, która już mi wyparowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi