wobler129 Opublikowano 19 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 Oczywiście, że jest wykonalne Tylko tak ja pisałem - te 5m itd... tutaj już "popłynąłeś". Jak będę miał czas to coś zrobię... by potwierdzić to o czym piszę i by pokazać Ci, że to jest możliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 19 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 No to tak na szybkiego mały poradnik - ustawić najwyższą jakość, full ekran i przód jak widać, ogonek prawie w ogóle ze wskazaniem na nie rusza się Czyli pierwsza opcja bez "ułatwiania życia". W ostatnich sekundach widać to najlepiej. Sorry ale nie mam czasu (ochoty, chęci) więcej na takie zabawy i jak ktoś w coś nie wierzy/nie umie zrobić to niech tak pozostanie Za całym szacunkiem - pozdrawiam. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRS1985 Opublikowano 19 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 kuźwa musiałem odpalić chroma żeby to obejrzeć maciejka ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 19 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 Ha ha ha taa...... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRS1985 Opublikowano 19 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 Jak widać da się zrobić to co zamierza się zrobić. chciałem się tylko zapytać pana z Bielska czy sam próbował tego typu wariantów, bo z kądś musiały się wziąć te że tak powiem misje dla Maćka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 19 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 Maćku.Wybacz starszemu człowiekowi, któremu wzrok już płata figle, ale ja na tym filmie widzę COŚ. Coś, co w wodzie się przemieszcza. Częściowo jest to wina wzroku, częściowo niskiej jakości filmu - nijak zweryfikować tego pływadła nie potrafię. Nie widzę nawet, czy jest to łamaniec! Myślałem, że po moim ostatnim ugodowym wpisie przemilczymy temat, byś się nie starał bez sensu, a ty wrzucasz filmik tak słaby, i jeszcze opowiadasz, że wszystko widać. Naprawdę myślałem, że na więcej Cię stać. Jak widać da się zrobić to co zamierza się zrobić. chciałem się tylko zapytać pana z Bielska czy sam próbował tego typu wariantów, bo z kądś musiały się wziąć te że tak powiem misje dla MaćkaNa imię mam Janusz i niczyim panem nie jestem. Janusz wystarczy.Weź sobie proszę dowolny wobler łamany, przytrzymaj nieruchomo w jednej ręce ogonek, a drugą ręką wyginaj przednią częścią na boki. Teraz wyobraź sobie, że ta przednia część jest zaczepiona o żyłkę, a całość znajduje się w wodzie. Jedyny sposób, by część ogonowa pozostała nieruchoma to przymocować ją na odpowiednio długiej żyłce lub łańcuszku, który przejmie całą energię od części czołowej. Praw fizyki nie przeskoczysz. Uważałem na lekcjach, więc wiem, nawet bez próbowania. Nie chcę Maćku śmiecić w Twoim zacnym topic`u, daj mi na priva znać, to usunę wpisy.Pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 19 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 Hej, nic nie musisz usuwać Dla mnie jasno widać na filmie wobka. Mógłbym pomalować ogon na czerwono ale szkoda mi woblera/zachodu. Może w przyszłości jak będę miał więcej czasu. Tak więc pozdrawiam Cię i życzę dalszych sukcesów w pracach nad wobkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRS1985 Opublikowano 19 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 "Na imię mam Janusz i niczyim panem nie jestem. Janusz wystarczy." Z całym szacunkiem Panie Januszu , bardzo mi miło. Uważam ze nie do konca nie jest tak, chyba ze mowa o kompletnym braku pracy ruchu ogonka woblera łamanego, da sie go unieruchomić na tyle na ile się go da co powoduje niemal brak jakiejkolwiek jego pracy lecz nie mozemy sprawić że nie mbedzie sie ruszał choc w minimalnym stopniu chyab ze tak jak pan napisał wieszajac go za pierwszym członem na żyłce. myśle tez ze w dyskusji tej nie dokonca o to chodzi , lecz można w takim woblerze poruszać i ogon jak i pierwszy człon niezaleznie od siebie jeśli wiemy jak to zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 21 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 Robię krąpiki trójeczki dla kolegi za przysługę I powoli łamańce... W tym 4cz minóg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 21 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 A Krąpiska???? Na szarym końcu..... A za miesiąc już czas graty pakować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 21 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 Robię krąpiki trójeczki dla kolegi za przysługę I powoli łamańce... W tym 4cz minóg Maciek czyżby to były te moje maleństwa...? :D Andrzej sprzedam Ci moje jak troszkę podrosną.... pzdr 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 22 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 Tak pierw mniejsze, bo sezon maleństw szybciej się zaczyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 22 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 Tu przykładowe 3cm 4 różne akcje i 4 różne głębokości pracy. Czwartego nie ma niestety na foto. Uploaded with ImageShack.us To będzie minóg strumieniowy... Uploaded with ImageShack.us 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwedkuje Opublikowano 22 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 Barwa drewienka jest już tak ciekawa, że tylko oczy stwórz, lakier połóż i już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 22 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 Barwa drewienka jest już tak ciekawa, że tylko oczy stwórz, lakier połóż i już Pewnie też by działało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 23 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 Czuje, że minóg będzie niezły kozak Masz talent do strugania Czekam na efekt końcowy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 25 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 Muszę iść nad wodę i dociążyć woblery... A od paru dobrych dni nie mam kiedy, bo po ciemku się nie da, może jutro? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRS1985 Opublikowano 25 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 Maciek cierpie na ten sam brak czasu co ty strugam po jednym po dwa heh , ale mam tą fajną sprawę w pracy mam 200m do rzeki i całkiem na miejscu stojący nieduży stawek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 25 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 Tu też jest staw, ale urwać się z biura nie ma jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRS1985 Opublikowano 25 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 no ja mam tą możliwość , w pracy juz przywykli heh apropos lece do pracy strzała macieju 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 25 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 Jutro przed pracą wstanę z 30-40min wcześniej i chociaż z 2szt dociążę wstępnie... Te co do mojego pudła trafią * * = w końcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 25 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 Maciek,do naszego pudła :D nie no żartuję oczywiście na swoje spokojnie zaczekam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 26 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 Ale minóg pracuje Szok - tak miało być. Wyważałem go około 20min nad wodą i jest mega. Dłużej, by popróbować z łamańcami 2cz nie wytrzymałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruzin Opublikowano 27 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 Środkowy 3cm bardzo w moim typie. Sprawdzi się na odrzańskich kleniozaurach Wrzuć fotkę jak już będzie po malowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 27 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 Ok będą foty, 2 łamańce dociążone i sprawdzone w boju więc muszę je teraz szybko pomalować i polakierować, bo w pon pstrągi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi