krystiano1981r Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Coś czuję, że Maciek tak oblał urodziny, że nie był w stanie nic napisać tylko kliknął "Lubie to" i też pewnie miał problemy z trafieniem ;)włosów nie ma to i ciężko trafić.... :D pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Hej, wleciałem tylko z uczelni do domu, usypiałem Małą i później dałem lubię to i w kimono... Nawet piwka wczoraj nie wychyliłem Ale Franiu za moje zdrowie wypił więc jest ok! Dziękuję serdecznie za życzenia, ten weekend będę miał wolny i mam dylemat pt. woblery czy ryby. Nie byłem 2mies nad wodą więc.... A za 2tyg Szwecja. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 To poćwicz przed wyjazdem, żeby wstydu i bród nie było...a po powrocie do domu, usiądź przy piwku i zacznij robić woblery ' wilk syty i owca cała" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Wszystkiego Naj Maciek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Wczoraj malowałem mniejsze wobki które miałem na wykończeniu. Za większe nie mogę się zabrać (Czas). Z 2h trwało pomalowanie kilkunastu, bo malowałem z córką A co to. Ale po co.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Wszystkiego najlepszego proszę Pana :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Maćku przyjmij proszę me spóźnione, ale jakże serdeczne życzenia - obyś zdrowy był i zawsze znajdował czas na realizowanie swych pasji, zarówno w warsztacie, jak i nad wodą. No i przynajmniej 120 cm szczupaczego szczęścia w tym roku Wszystkiego, co najlepsze! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomala Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 albo 130 cm ,szczęścia ,zdrowia, pieniędzy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Dzięki Tu minóg strumieniowy... Na jasne dno: Uploaded with ImageShack.us 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 krystiano1981r - Twoje 3cm już polakierowane, jeszcze stery + ustawienie ostateczne i mogę wysyłać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 super Maciek... wiele spraw masz teraz na głowie,tym bardziej cieszy mnie ta informacja... dzięki i pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Maciej, minóg klasa a i zdjęcie super 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Swoją lustrzankę sprzedałem i pożyczyłem od Siostry Canona 1000d - nawet nawet... Tylko sam takiego nie kupię - znowu ze względu na gabaryty Dzięki, za parę dni wkleję jakieś łamańce 2cz + 3cm ala krąpiki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 No mnie też nie zawsze chce się brać takiego kolosa na ryby. Ale do zdjęć córci jest fantastyczny zdrowia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Hand Made to nie tylko warsztat... Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Pojawiły się już ,u mnie mówią na nie kłódki ,nie wiem dlaczego :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomala Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 kłódki, kłódeczki ,... może dlatego że ich "domek" przypomina małą kłodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 krystiano1981r - jeden z Twoich maluszków 3cm Uploaded with ImageShack.us 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Macie super wygląda ta perełka... nigdy nie mogę się napatrzeć na Twoje malowanie... pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 tu następny... Oczywiście też maluch 3cm, wolno tonące obydwa Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Łamaniec około 7cm, pływający Uploaded with ImageShack.us 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 No ładnie, ale moje krąpiska w lesie wciąż. Wiem, że na 1 maja nie zdążysz. A na 15???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Na pewno nie zdążę na 1.05, do 5.05 jestem w Szwecji. Nie przewidzę kiedy będę miał czas, dużo ostatnio spraw mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Około 7cm pływający - następny: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi